Jong Rabo

Auteur: Baukje Holtrop, Bestuur

Denk mee over jouw toekomst met behulp van VHP2!
VHP2 is een netwerk en vakbeweging voor hoogopgeleide professionals. Met een compleet nieuwe en baanbrekende benadering werkt VHP2 de komende maanden aan een platform dat actieve en ambitieuze professionals (verder) vooruit helpt. Dit is jouw kans om met ze mee te denken!

Hoe ziet jouw carrière eruit en waar sta jij over 10 jaar? Maar vooral, hoe kom je daar? Deze vragen houden ons bezig. Want wat heb jij nou precies nodig om jouw doelen te bereiken? Welke informatie, hulp, contacten en kennis is daarvoor nodig? VHP2 denkt goed na over deze vragen. Niet op een klassieke manier als vakorganisatie, maar op een compleet vernieuwende en inspirerende wijze. Voor de Focusgroep Rabobank zoeken wij 8 leden van Jong Rabo die deel willen uitmaken van deze interessante ontwikkeling voor jou en andere leden van Jong Rabo. En daarom zijn we op zoek naar jou! Samen met jou willen wij werken aan een heel nieuw en baanbrekend platform, om er voor te zorgen dat het platform in het voorjaar staat.  Pak deze kans en meld je aan voor de Focusgroep Rabobank waarin we in een aantal sessies tot scherpe keuzes gaan komen.

Aanmelden voor Focusgroep Rabobank
Meld je vóór 15 november aan bij Bestuurslid Externe Betrekkingen, Baukje Holtrop.

Over de focusgroepen
Focusgroepen vanuit verschillende organisaties denken de komende periode actief na over het nieuwe concept van VHP2. Dit moet leiden tot een nieuw platform dat ook alle young professionals van Jong Rabo vooruit zal helpen in hun loopbaan; aanvullend op wat Jong Rabo zelf al te bieden heeft. De Focusgroep Rabobank zal twee tot drie keer bij elkaar komen in Utrecht van ongeveer 17.30 tot 21.00 uur, inclusief diner/buffet; in ieder geval nog twee keer in 2017.

Denk mee over een nieuw soort 'vakorganisatie'

"Empowerment van onze leden hebben we laten zien door hen een podium te geven en de klankbordrol als vereniging te versterken. Op die manier dragen wij bij aan de ontwikkeling van Rabobank én die van onze leden.”

Marijke Klaver – Voormalig voorzitter Jong Rabo