Cancelled - Eat, work, rave, repeat – A’DAM Tower

  16:00 uur
  A'DAM Tower, Amsterdam
  Regiocommissie West
  Nederlandstalig

  • Bedrijfsbezoek
  • Commercieel Vastgoed
  • Financiering
  • Brandpartner
Bedrijfsbezoek

A'DAM

Een iconisch en multifunctioneel gebouw waar interactie en samenwerking plaatsvindt – dat is de A’DAM Toren.

A’DAM bestaat uit een spectaculaire observatiedek, een hotel, een nachtclub en meerdere eetgelegenheden en bars. Tussen al deze attracties biedt de toren huisvesting aan de kantoren van ID&T, MassiveMusic, Gibson, Sony Music en andere creatieve ondernemingen in de muziekbranche.

Het gebouw is gefinancierd door Rabobank Amsterdam. Daarnaast is Rabobank al jarenlang een trotse brandpartner van A'DAM en steunt zij diverse culturele events. Het diverse concept draagt bij aan innovatie, creativiteit en ontwikkeling van de leefbaarheid van Amsterdam en de omgeving.

Opzet

Je wordt ontvangen in The Loft met koffie, thee en gebak. Hierna wordt een presentatie gegeven door één van de bestuurders van A’DAM en de relatiemanager vanuit Rabobank. De bestuurder gaat tijdens de presentatie vertellen over de fantastische activiteiten die in de  toren worden georganiseerd. De relatiemanager legt de rol van Rabobank uit als brandpartner van de klant en het financieringsproces – hoe wij het commercieel vastgoed hebben gefinancierd en welke aspecten hierbij een rol hebben gespeeld.

Na de presentatie krijg je een rondleiding door The Loft, MOON en de Creative Members Club. De rondleiding eindigt in de bar, waar we de dag afsluiten met een borrel. 

Wil jij met ons mee om achter de schermen van A’DAM te kijken en meer te weten komen over commercieel vastgoed? Meld je dan nu aan!

Aanvang: vrijdag 27 maart 2020 om 16:00
Organiserende commissie Regiocommissie West
Inschrijven vanaf: maandag 17 februari 2020 om 12:00
Inschrijven t/m: dinsdag 17 maart 2020 om 23:59

A'DAM Tower - Overhoeksplein 1, 1031 KS Amsterdam

Log in om te bekijken wie zich heeft aangemeld voor deze activiteit.

"Door onze leden in contact te brengen met jongeren van andere verenigingen worden ze uitgedaagd om out of the box te denken,
dat resulteert in leerzame multidisciplinaire bijeenkomsten met een prachtige dynamiek!”

Yannick de Rooij – Voormalig voorzitter Jong Rabo