Communiceren kun je leren

  18:00 uur
  Ontwikkelplein Rabobank Utrecht (UC), Utrecht
  GROW!-commissie

  • communicatie
  • personal branding
  • woordvoering
Kennisverbreding Persoonlijke ontwikkeling

Moet je communiceren leren? Dat gaat toch vanzelf zou je denken? Dat is ook zo. Maar niet alle communicatie is even effectief.

Wat als communicatie je beroep is? Hierover gaan we in gesprek met Hendrik Jan Eijpe. Hendrik Jan Eijpe is sinds 2012 hoofd woordvoering binnen Rabobank Nederland. Hiervoor is hij meer dan 10 jaar woordvoerder / spokesman geweest voor zowel Rabobank, als een aantal andere banken. Hij vertelt ons wat communicatie betekent in zijn functie en hoe je jouw kwaliteiten kunt inzetten om je verhaal helder te communiceren.

We vervolgen de avond met een workshop over Personal Branding, verzorgd door Rutger-Jan Scholtens, Trainer/ coach bij de Universiteit Utrecht. Personal branding is het proces van het in kaart brengen van jouw unieke talenten en capaciteiten en hoe je deze vervolgens effectief kunt communiceren. Je krijgt inzicht in hoe je je eigen personal brand creëert en welke onderdelen een personal brand heeft. Je krijgt vervolgens tools om de onderdelen van jouw brand mee in te vullen.

Geheel volgens de GROW! gedachte leren we dat je alles kunt leren, zelfs communiceren!

Aanvang: donderdag 3 mei 2018 18:00
Organiserende commissie GROW!-commissie
Inschrijven vanaf: woensdag 4 april 2018 09:00
Inschrijven t/m: maandag 30 april 2018 09:00

Ontwikkelplein Rabobank Utrecht (UC) - Croeselaan 18, 3521 CB Utrecht

Log in om te bekijken wie zich heeft aangemeld voor deze activiteit.

"Empowerment van onze leden hebben we laten zien door hen een podium te geven en de klankbordrol als vereniging te versterken. Op die manier dragen wij bij aan de ontwikkeling van Rabobank én die van onze leden.”

Marijke Klaver – Voormalig voorzitter Jong Rabo