Jong Rabo

  11:00 uur
  Microsoft Teams,
  Business Change commissie
  Nederlandstalig

Organisatie thema

 

In gesprek met Wiebe Draijer over de coöperatie

Wat betekent het om lid te zijn van de Rabobank en hoe zou jij hieraan een bijdrage willen leveren? Wat zijn hierin de verwachtingen van de bank en worden jongeren hierin wel voldoende ondersteund? Op 12 mei aanstaande gaan we hierover en nog veel meer in gesprek met Wiebe Draijer.

Al ben je je er wellicht niet altijd bewust van, de bank is zichtbaar actief als coöperatie met acties zoals Rabo Club Support, de recente oprichting van de Carbon Bank en de regiodialogen. Feitelijk is de bank actief als coöperatie van low tot high level, om zodoende elk lid van de coöperatie iets te kunnen bieden voor nu maar ook in de toekomst. Hoe actiever de leden zijn om relevante probleemstukken op te lossen, hoe gerichter de coöperatie kan helpen met de hulpmiddelen waar juist zij over beschikt. Uiteindelijk kunnen de leden en de coöperatie dus veel voor elkaar betekenen.  

Wij zijn benieuwd wat jij hiervan vindt, welke vragen dit bij jou oproept en wat jij hierin graag anders ziet. Hoe verhoudt jullie kijk op de coöperatie zich tegenover die van Wiebe? Wij weten zeker dat hier een interessante discussie gaat ontstaan en kijken uit naar jullie input.

Binnenkort komt er meer informatie en gaan de inschrijvingen open. Zet 12 mei dus alvast in je agenda!

 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Note: this event is only available in Dutch.

 

Aanvang: woensdag 12 mei 2021 om 11:00
Organiserende commissie Business Change commissie
Inschrijven vanaf: vrijdag 30 april 2021 om 12:00
Inschrijven t/m: maandag 10 mei 2021 om 12:00

Microsoft Teams - ,

Log in om te bekijken wie zich heeft aangemeld voor deze activiteit.
Log in om je in te schrijven.

“Jong Rabo is zo lekker één!”

Eric Saris – Directeur Organisatieontwikkeling, Performance & Strategie