Bedrijfsbezoek De Efteling

  09:30 uur
  De Efteling, Kaatsheuvel
  Regiocommissie Zuid

  • gastbeleving
  • introducees
  • inspiratie
Bedrijfsbezoek

Iedereen is vroeger ooit wel eens in de Efteling geweest, waar je je uren kon verwonderen in het Sprookjesbos. Wist jij dat de wegen daar altijd krom zijn? En hebben we niet allemaal zo'n foto met je oor op een muzikale paddenstoel, rood met witte stippen... Ben jij benieuwd naar het verhaal achter de Wereld vol Wonderen? Meld je dan vanaf 25 februari aan voor de eerste activiteit van de Regiocommissie Zuid: het bedrijfsbezoek aan de Efteling!

Op vrijdag 15 maart krijgen we 's morgens in het Efteling Hotel onder andere een presentatie van horeca-innovator en inspiratiemanager van de Efteling, Frans Goenee. 's Middags bestaat de mogelijkheid om voor slechts 20 euro het park op eigen gelegenheid te bezoeken. We sluiten de dag gezamenlijk af met een drankje tijdens de watershow Aquanura (alleen voor degene die nog het park in gaan). 

Je kunt bij je inschrijving aangeven of je gebruik maakt van onze super scherpe deal om 's middags nog het park te bezoeken voor slechts 20 euro. Informatie over deze optionele eigen bijdrage volgt dan later.

Aanvang: vrijdag 15 maart 2019 09:30
Organiserende commissie Regiocommissie Zuid
Inschrijven vanaf: maandag 25 februari 2019 12:00
Inschrijven t/m: maandag 11 maart 2019 00:00

De Efteling - Horst 31, 5171 RA Kaatsheuvel

Log in om te bekijken wie zich heeft aangemeld voor deze activiteit.

"Mijn lidmaatschap bij Jong Rabo was een bijzonder grote meerwaarde in mijn Rabobankcarrière.
De door mij gevolgde activiteiten bij Jong Rabo waren altijd energizing”

Femke Oude Geerdink – Voormalig Commissielid Jong Rabo