Happy Challenge

  18:00 uur
  Old Dutch, Rabobank Nederland, Utrecht
  GROW!-commissie

  • happy people
  • challenge
  • vitaliteit
Netwerken Kennisverbreding Persoonlijke ontwikkeling

De zomer is voorbij, de herfst begint, de dagen worden korter en donkerder. Voor veel mensen een periode waarin ze in een herfstdip komen. Maar… Niet voor deelnemers aan de Jong Rabo Happy Challenge!

Tijdens deze challenge gaan wij op ludieke wijze stilstaan bij alle kleine en grote dingen waar je als mens nou echt happy van wordt. We gaan bewust stilstaan bij en op zoek naar geluksmomentjes op een dag. Waar kun jij nou echt blij van worden? Wat draagt bij aan jouw vitaliteit? En sta jij er eigenlijk wel genoeg bij stil dat jij daar zo gelukkig van wordt? Neem jij daar genoeg tijd en ruimte voor?

We trappen de Happy Challenge gezamenlijk af op maandag 22 oktober. Bij de kickoff leggen we natuurlijk precies uit hoe jij je punten kunt verdienen en waar jij je geluksmomenten kunt delen. Aansluitend is er een workshop/spreker waar je meteen al gelukkig van wordt! We eindigen deze avond natuurlijk met een gezellige (healthy)borrel (het is tenslotte maandag), want daar wordt toch iedereen gelukkig van?

Na deze kickoff begint de challenge! Je ontvangt een polsbandje dat je gedurende de challenge draagt. Je maakt foto’s van jezelf of van je bandje en stuurt deze in. Je ontvangt punten wanneer je iets hebt gedaan waarvan je happy wordt. Hierbij kun je denken aan een wandeling buiten, een lunch met je lievelingscollega, een chillsessie in je huispak, knuffelen met je huisdier, thee met je oma, een goede workout, enzovoorts.

Aan het einde van de challenge tijdens het slotevent op woensdag 7 november kijken we welke Jong Rabo’er het meest heeft gedaan aan zijn of haar geluk. Er zijn gave prijzen te winnen! Natuurlijk sluiten we af met een knaller, want hoewel de Happy Challenge voorbij is, willen we jullie natuurlijk wel een stukje happinezz meegeven!

De Happy Challenge is vanuit overal te doen en we moedigen dan ook iedereen aan om mee te doen! Het is juist de bedoeling dat je dit doet tijdens/naast/in je normale leven, dus doe mee vanaf kantoor, je woonkamer, de sportclub, het park, enzovoorts. Uiteraard is het wel echt een aanrader om naar de kickoff en het slotevent te komen, dus reserveer 22 oktober en 7 november in je agenda! Doe jij ook mee met de Jong Rabo Happy Challenge?! Schrijf je in!

Aanvang: maandag 22 oktober 2018 18:00
Organiserende commissie GROW!-commissie
Inschrijven vanaf: maandag 24 september 2018 12:00
Inschrijven t/m: maandag 22 oktober 2018 12:00

Old Dutch, Rabobank Nederland - Croeselaan 18, 3521CB Utrecht

Log in om te bekijken wie zich heeft aangemeld voor deze activiteit.

“Iedereen heeft een netwerk nodig om je door het leven te brengen. Jong Rabo is niet alleen een netwerk waar je leert, maar waar je ook een toekomst opbouwt. Hier heb je voor de rest van je leven wat aan, zowel tijdens als na je Rabobankcarrière.”

Berry Marttin - lid raad van bestuur Rabobank