Hoe financier je een veelbelovende start-up in de foodindustrie?

  15:00 uur
  Galvanistraat 2, Ede
  Regiocommissie Oost
  Nederlandstalig

  • growingabetterworldtogether
  • bankingforfood
  • Innovatie
Bedrijfsbezoek Kennisverbreding Organisatie thema

Meet and eat with Green Meat
‘’Doorleef de ervaring van een vega-ondernemer en leer welk rol Rabobank hierin neemt’’

Stel je eens voor…een wereld waarin we niet meer consumeren dan we produceren, dat dierenwelzijn niet ten koste gaat van menselijke behoeftes, een wereld waarin voeden belangrijker is dan vullen.

Eigenlijk lusten we ‘m altijd wel, maar na het uitgaan smaakt een döner kebab helemáál voortreffelijk. Omdat velen onder ons tegenwoordig wat bewuster eten, stoppen we niet elke week zo’n snack naar binnen. Dat zou binnenkort zomaar eens kunnen veranderen, luister naar het verhaal van Mark Laponder.

Op vrijdag 11 oktober nemen we je mee in het pad van innovatief idee tot de ontwikkeling van heerlijk veganistisch broodje kebab.

Gerben Dijksterhuis, innovatiemanager Rabobank Vallei & Rijn, zal ons meer vertellen over de rol van Rabobank bij het financieren van (food)-innovatie. Mark Laponder, succesvolle vega-ondernemer, vertelt over zijn ervaring binnen de sector en laat ons proeven zijn smaakvolle vleesvangers.


Programma:
15.00 uur            Inloop
15.30 uur            Presentatie Gerben Dijksterhuis, innovatiemanager Rabobank
16.00 uur            Presentatie Mark Laponder, vega-ondernemer
16.30 uur            Proeverij + borrel
17.30 uur            Einde programma

**************

Note: the presentation will be in Dutch.

Imagine… a world in which we do not consume more than we produce, that animal welfare is not at the expense of human needs, a world in which feeding is more important than feeling full.

We all like it, after going out a doner kebab tastes amazing. Because many of us eat more consciously these days, we do not eat such a snack every week. That could soon change, listen to the story of Mark Laponder.

On Friday 11 October we will take you along the path of an innovative idea of the development of a delicious vegan kebab sandwich.

Gerben Dijksterhuis, innovation manager Rabobank Vallei & Rijn, will tell us more about Rabobank's role in financing (food) innovation. Mark Laponder, successful vegetarian entrepreneur, talks about his experience within the sector and lets us taste his tasteful meat catchers.

program:
3.00 p.m. Doors open
3.30 p.m. Presentation Gerben Dijksterhuis, innovation manager Rabobank
4.00 p.m. Presentation Mark Laponder, vega entrepreneur
4.30 p.m. Tasting + drink
5.30 pm End of the program

Aanvang: vrijdag 11 oktober 2019 om 15:00
Organiserende commissie Regiocommissie Oost
Inschrijven vanaf: woensdag 18 september 2019 om 12:00
Inschrijven t/m: donderdag 10 oktober 2019 om 12:00

Galvanistraat 2 - Galvanistraat 2, 6716AE Ede

Log in om te bekijken wie zich heeft aangemeld voor deze activiteit.

"Door onze leden in contact te brengen met jongeren van andere verenigingen worden ze uitgedaagd om out of the box te denken,
dat resulteert in leerzame multidisciplinaire bijeenkomsten met een prachtige dynamiek!”

Yannick de Rooij – Voormalig voorzitter Jong Rabo