IJsbaan Twente met Gianni Romme én een Curling Clinic

  16:30 uur
  IJsbaan Twente, Enschede
  Regiocommissie Oost
  Nederlandstalig

Bedrijfsbezoek Netwerken Persoonlijke ontwikkeling

IJsbaan Twente
IJsbaan Twente is een regionaal bedrijf met hart voor de schaatssport, waar échte Twentse gezelligheid voorop staat. Iedere Nederlander gaat een paar keer per jaar wel schaatsen in de winter. Waar Curling op sommige plekken nog redelijk onbekend is, zijn de Curling Clinics bij de IJsbaan in Twente een begrip geworden. Zes maanden per jaar zijn allerlei ijskoude activiteiten mogelijk. Met Gianni Romme heeft de IJsbaan Twente een vrolijke Brabander en tweevoudig Olympisch kampioen in huis gehaald!

Opzet:
Je wordt ontvangen met een bakje koffie en wat lekkers! Gianni Romme gaat ons vervolgens meenemen in zijn ervaringen als olympisch kampioen! Wat heeft hij er allemaal voor moeten doen om op dit niveau te komen en te blijven? Na dit inspirerende verhaal zullen we genieten van een heerlijk stamppot buffet en krijgen we de instructie voor de curling clinic. Dan is het aan ons om te laten zien hoe goed we zijn en strijden we om de JongRabo Curling Cup. Uiteindelijk sluiten we af met een gezellige borrel.

Programma:
16.30 – 16.45 uur: Ontvangst met koffie/thee en een zoete verrassing in de lounge;
16.45 - 17.30 uur: Lezing door Gianni Romme;
17.30 – 18.15 uur: Stamppot buffet;
18.15 – 18.25 uur: Instructie curling clinic door instructeur in de lounge;
18.30 – 19.45 uur: Curling clinic op het ijs;
19:45 uur: Afsluiting

 

----------------------

Fysieke activiteiten vanaf 1 september 

Vanaf 1 september organiseren we weer fysieke activiteiten. Hierbij volgen wij altijd het beleid vanuit Rabobank en het RIVM. Wij selecteren alleen locaties waar anderhalve meter afstand en andere hygiene maatregelen gewaarborgd kunnen worden. Wij verzoeken deelnemers om tijdens Jong Rabo events ten alle tijden de geldende hygiene voorschriften te volgen. Dit betekent dat als we een activiteit fysiek organiseren, je ervan uit kunt gaan dat het event geschikt is om aan alle regels te voldoen. Vanuit Jong Rabo worden er voorlopig geen borrels gefaciliteerd na afloop van fysieke activiteiten. Houd altijd onze kanalen in de gaten voor de laatste updates en informatie. 

Wil je hier meer over lezen? Kijk dan hier: https://jongrabo.nl/nieuws/coronavirus-update-22-8

Aanvang: vrijdag 13 november 2020 om 16:30
Organiserende commissie Regiocommissie Oost
Inschrijven vanaf: dinsdag 13 oktober 2020 om 12:00
Inschrijven t/m: dinsdag 3 november 2020 om 12:00

IJsbaan Twente - Colosseum 90, 7521 PT Enschede

Log in om te bekijken wie zich heeft aangemeld voor deze activiteit.
Log in om je in te schrijven.

“Iedereen heeft een netwerk nodig om je door het leven te brengen. Jong Rabo is niet alleen een netwerk waar je leert, maar waar je ook een toekomst opbouwt. Hier heb je voor de rest van je leven wat aan, zowel tijdens als na je Rabobankcarrière.”

Berry Marttin - lid raad van bestuur Rabobank