Jong Rabo skireis 2018

  18:00 uur
  Serfaus- Fiss - Ladis, Tirol
  Sportcommissie

Teambuilding Netwerken

Heb jij zin in een fantastisch wintersport avontuur met Jong Rabo? De 2018 editie van de Jong Rabo skireis wordt er één om nooit te vergeten en wij willen jou daar natuurlijk graag bij hebben!

We hebben wederom een chalet kunnen vinden op een steenworp afstand van de liften, die leiden naar wonderschone hagelwitte pistes en vlakbij de bekendste après ski barren. Deze chalet ligt in het skigebired Serfaus – Fiss – Ladis. En omdat we dit jaar niet in januari, maar in maart zullen gaan is er een grote kans dat je zelfs bruin terugkomt.

Voor een eigen bijdrage van tussen de €550 - €580,- (exacte prijs volgt) krijg jij:

  • Een vierdaagse skipas voor het gebied van Serfaus- Fiss - Ladis
  • Verblijf in luxe chalet op toplocatie vlakbij de skilift in het centrum van Fiss
  • Drie overnachtingen, drie keer ontbijt, drie keer een uitgebreid driegangendiner en gratis drankjes in het chalet
  • Een geheel verzorgde busreis (retour) in Royal Class touringcar van Utrecht naar Fiss.
  • Après ski in de populaire Hexenalm
  • Superveel gemütlichkeit, ook als je nog niet veel mensen bij Jong Rabo kent!

De Jong Rabo skireis is dé perfecte gelegenheid om je collega’s beter te leren kennen!

De inschrijving is geopend tot en met 1 februari 2018. Twijfel niet te lang, deze wintersport ervaring wil je niet missen. Schrijf je gelijk in via het digitale inschrijfformulier, want let op; vol = vol!

Skigebied Serfaus- Fiss- Ladis

Dit fijne skigebied met schitterende sneeuwvlaktes tot 2820 meter hoogte, ligt op het zonneplateau van Tirol. Met meer dan 2.000 zonuren per jaar horen deze dorpen tot de zonnigste van Tirol. Het is een ideaal skigebied voor skiërs van elk niveau en daarbij zullen de ervaren wintersporters zich goed vermaken op de pezid-Vertikal. Deze is met zijn hellingsgraad van maar liefst 67% één van de drie steilste afdalingen van Oostenrijk. Ook de après ski laat niets te wensen over. Wanneer je ’s middags van de Schönjoch afdaalt, zie je beneden de mensenmassa al hossen op het houten terras van de Hexenalm.

Accommodatie en verblijf

We verblijven in Chalet Kelle, een luxe chalet voor ons alleen, onderaan de skiliften. De liften zijn slechts 200 meter van het chalet, wat betekent dat je zo op de piste bent. Het chalet is voorzien van 2-, 3- en 4- persoonskamers met elk hun eigen badkamer. Daarnaast is er een gezamenlijke woonkamer, een bar en een wellness ruimte waar je na een lange dag op de piste heerlijk kunt bijkomen.

In het chalet staat elke dag het ontbijt voor ons klaar en ’s avonds wordt voor een uitgebreid diner gezorgd. Onbeperkt bier, wijn, fris, koffie en thee zijn inbegrepen in het arrangement.

Materiaalhuur 

Ook is het mogelijk je ski’s en schoenen of snowboard met boots en helm via Jong Rabo te huren.

Het huren van ski’s en schoenen of snowboard en schoenen zal ca. €120,- bedragen voor 4 dagen. Let op: exacte prijzen materiaal huur zijn onder voorbehoud en is afhankelijk van het aantal hurende deelnemers.

Lessen

Heb je nog nooit eerder geskied of wil je graag beter leren skiën of snowboarden? Elk jaar zijn er Jong Rabo deelnemers die samen lessen nemen.

Net als andere jaren zal er vanuit Jong Rabo ook een ski-leraar aanwezig zijn tijdens de reis. Nadere invulling volgt en de kosten zijn afhankelijk van het aantal lessende deelnemers. Mocht je interesse hebben in ski- of snowboarden lessen, geef dit dan bij ons aan.

Overige praktische info

We vertrekken op dinsdag 20 maart rond 19.00u met een Royal Class bus vanaf de Croeselaan in Utrecht. Woensdag tot en met zaterdag zullen we doorbrengen op de piste, waarna we zaterdagavond na het skiën weer terug reizen naar Utrecht. Hier zullen we naar verwachting zondag 25 maart rond 8.30u ’s ochtends weer arriveren.

Eten op de piste, het ontbijt bij aankomst in Fiss en het diner voor vertrek zijn voor eigen rekening. Daarnaast is er geen annulerings- en reisverzekering geregeld, hier ben je zelf verantwoordelijk voor.

De inschrijving is per direct geopend. Er is plek voor 42 deelnemers (inclusief commissie en skileraar), daarna houden we een reservelijst aan. Met jouw inschrijving gaan we namens jou verplichtingen aan en worden annuleringskosten in rekening gebracht bij afmelding.

Vragen?

Mail naar sport@jongrabo.nl

*De deelnemersbijdrage is afhankelijk van het aantal deelnemers en enkele nog te bepalen kosten. Zodra die bekend zijn zullen we laten weten wat de precieze deelnemersbijdrage wordt. Deze zal echter nooit hoger uitvallen dan € 580,-.

 

 

Aanvang: dinsdag 20 maart 2018 18:00
Organiserende commissie Sportcommissie
Inschrijven vanaf: vrijdag 1 december 2017 12:00
Inschrijven t/m: donderdag 1 februari 2018 12:00

Serfaus- Fiss - Ladis - , Tirol, AT

Log in om te bekijken wie zich heeft aangemeld voor deze activiteit.

"Empowerment van onze leden hebben we laten zien door hen een podium te geven en de klankbordrol als vereniging te versterken. Op die manier dragen wij bij aan de ontwikkeling van Rabobank én die van onze leden.”

Marijke Klaver – Voormalig voorzitter Jong Rabo