Jong Rabo

  09:00 uur
  Ontwikkelplein Croeselaan, Utrecht
  Techcommissie

  • Klankbordsessie
  • Moonshot
  • BartLeurs
Netwerken Kennisverbreding Persoonlijke ontwikkeling Organisatie thema

De eerste klankbordsessie van 2018 staat komt eraan, dit keer met Bart Leurs! Deze klankbordsessie met Bart Leurs staat in het teken van de Moonshot campagne.

 

De onderwerpen

Uiteraard gaan we kennismaken met Bart Leurs en meer leren over innovatie en de digitale transformatie van de Rabobank. Maar daarnaast willen we jou de kans geven je moonshot ideeën (link naar moonshot campagne) alvast aan Bart voor te leggen en aan te scherpen. Wil jij een unieke feedback mogelijkheid hebben om op de valreep (inschrijving Moonshot sluit 18 januari) je idee voor te leggen, of nog een goed idee in te leveren samen met Jong Rabo collega’s? Heb je nog niet het beste idee bedacht maar wil je meer weten over innovatie en de digitale transformatie binnen de Rabobank, is dit ook het moment om samen met je Jong Rabo collega’s in gesprek te gaan met Bart.

 

Bart Leurs

Bart Leurs is sinds 1 september 2017 benoemd als Chief Digital Transformation Officer binnen de groepsdirectie van de Rabobank. Hij is daarbij verantwoordelijk voor het versnellen van de digitalisering van Rabobank. Daarvoor was Bart Head of FinTech & Innovation binnen de Rabobank. Voor 1 november 2016 was Bart Head of Daily Banking binnen ING België, en heeft hij in het verleden diverse nationale en internationale functies binnen ING heeft vervuld.

 

Inschrijven

Terugkijkend op eerdere klankbordsessies met andere groepsdirectieleden, wordt dit er wederom één waar je bij wilt zijn. Zet woensdag 17 januari alvast in je agenda en geef je op! Om te zorgen dat we beslagen ten ijs komen hebben we een voorbereidende sessie op woensdag 17 januari van 9:00 – 10:00 uur. We hopen dat je hierbij aanwezig kunt zijn.

 

Let op:

Er is plek voor maximaal 12 mensen; Als er meer mensen inschrijven dan er kunnen deelnemen, zullen we een selectie maken van de deelnemers. We streven naar een zo divers mogelijke samenstelling van de groep.

 

Aanvang: woensdag 17 januari 2018 09:00
Organiserende commissie Techcommissie
Inschrijven vanaf: vrijdag 22 december 2017 12:00
Inschrijven t/m: dinsdag 16 januari 2018 17:00

Ontwikkelplein Croeselaan - Croeselaan 18, 3521 CB Utrecht

Log in om te bekijken wie zich heeft aangemeld voor deze activiteit.

“Iedereen heeft een netwerk nodig om je door het leven te brengen. Jong Rabo is niet alleen een netwerk waar je leert, maar waar je ook een toekomst opbouwt. Hier heb je voor de rest van je leven wat aan, zowel tijdens als na je Rabobankcarrière.”

Berry Marttin - lid raad van bestuur Rabobank