Padel Clinic: maak kennis met de snelstgroeiende sport van Europa!

  16:00 uur
  Padel Dam, Amsterdam
  Sportcommissie

  • sport
  • padel
  • amsterdam
Teambuilding Netwerken

We gaan padellen! En nee, dat is niet staand ronddobberen op zo'n lange surfplank. Wat het dan wél is? Padel lijkt het meest op een kruising tussen tennis en squash. In Spanje zijn ze er dol op, daar is het na voetbal de meest populaire sport. Ook in Europa wint padel snel terrein. En natuurlijk kunnen wij als sportcommissie niet achterblijven. Daarom laten we jullie op vrijdag 6 april graag kennismaken met deze te gekke sport!

Padel is…
…een racketsport waarbij de bal over het net in het vak van de tegenstander moet komen. "Klinkt als tennis", horen we je denken. Het verschil is dat het racket waarmee je slaat dicht is, de bal zwaarder, je onderhands opslaat en het veld omheind wordt door glazen muren die ook een rol hebben in het spel. En daardoor heeft de sport dus ook wat weg van squash. De combinatie van tennis en squash staat garant voor snelle en spannende rally's. Absoluut een sport die je een keer gedaan moet hebben!

Het programma…
…bestaat uit een clinic, waarin we op vier vonkelnieuwe padelbanen uitleg krijgen over de sport en spelregels, met tips en oefeningen aan de slag gaan en tot slot tegen elkaar strijden in een spannend padeltoernooi! Op eigen gelegenheid gaan we met de borrelliefhebbers nog even de stad in voor een hapje en drankje :)

De locatie van de clinic…
…is Padel Dam aan de Tom Schreursweg 10 in Amsterdam. Reis je met het OV? Kom dan met de trein naar station Amsterdam Sloterdijk en pak daar bus 61. Stap uit bij bushalte Aalbersestraat. Het is ongeveer 10 minuten lopen van de bushalte naar Padel Dam. Je kunt natuurlijk ook de OV-fiets van Sloterdijk naar Padel Dam pakken. De padelbanen liggen achter sporthal Aristos. Parkeren is gratis. We beginnen om 16:00 uur met de clinic, dus zorg dat je er op tijd bent!

Aanvang: vrijdag 6 april 2018 16:00
Organiserende commissie Sportcommissie
Inschrijven vanaf: donderdag 8 februari 2018 12:00
Inschrijven t/m: vrijdag 30 maart 2018 12:00

Padel Dam - Tom Schreursweg 10, 1067MC Amsterdam

Log in om te bekijken wie zich heeft aangemeld voor deze activiteit.

"Mijn lidmaatschap bij Jong Rabo was een bijzonder grote meerwaarde in mijn Rabobankcarrière.
De door mij gevolgde activiteiten bij Jong Rabo waren altijd energizing”

Femke Oude Geerdink – Voormalig Commissielid Jong Rabo