PSD2: “Een kans of een bedreiging voor de toekomst van de bank” met CIOO Ieko Sevinga

  16:00 uur
  Rabobank hoofdkantoor, Utrecht
  Business Change commissie
  Nederlandstalig

Netwerken Kennisverbreding Organisatie thema

PSD2 is een nieuwe Europese richtlijn voor betaaldiensten. PSD2 verplicht banken om de data-infrastructuur open te stellen voor derden partijen met een vergunning. Het idee erachter is dat als derde partijen toegang hebben tot de betaalrekeningen, zij producten en betaaldiensten kunnen ontwikkelen en aanbieden die aansluiten bij de behoeften van die klanten of rekeninghouders. PSD2 moet zorgen voor meer concurrentie en innovatie en de drempels voor nieuwe toetreders op de betalingsmarkt wegnemen.

Hoe spelen wij als bank in op deze regelgeving? Zijn we al klaar voor deze nieuwe kansen of ziet de bank PSD 2 als een bedreiging? Deze sessie biedt jou de mogelijkheid om het gesprek aan te gaan met Ieko Sevinga over PSD2. Heb je nog vragen of zie jij mogelijkheden voor de bank, dan is dit het moment om samen met je Jong Rabo collega’s het gesprek aan te gaan met Ieko. Naast Ieko zullen Roland de Vries (Head of Technology & Client Data at Digital Transformation Office) en Michal Kalina (Program Manager PSD2 at Rabobank) aanwezig zijn om de strategie omtrent PSD2 van de Rabobank toe te lichten en in discussie te gaan met mensen van Jong Rabo.

Ieko Sevinga

leko Sevinga is lid van de groepsdirectie en Chief Information & Operations Officer (CIOO) van de Rabobank sinds 1 september 2017.

Inschrijven

Terugkijkend op eerdere klankbordsessies met andere groepsdirectieleden, wordt dit er wederom één waar je bij wilt zijn. Aansluitend aan de sessie zal er een borrel plaatsvinden om elkaar beter te leren kennen. Zet vrijdag 29 maart 16:00-17:30 alvast in je agenda en geef je op! Meer info over de sessie en de locatie volgt zo snel mogelijk.

Let op:

Er is plek voor maximaal 17 mensen. Dus wees er snel bij! Wie het eerst komt, die het eerst maalt.

Aanvang: woensdag 1 mei 2019 om 16:00
Organiserende commissie Business Change commissie
Inschrijven vanaf: vrijdag 22 februari 2019 om 12:00
Inschrijven t/m: maandag 22 april 2019 om 12:00

Rabobank hoofdkantoor - Croeselaan 18, 3521 CB Utrecht

Log in om te bekijken wie zich heeft aangemeld voor deze activiteit.

“Jong Rabo is zo lekker één!”

Eric Saris – Directeur Organisatieontwikkeling, Performance & Strategie