Purpose Dialoog

  14:00 uur
  Hoofkantoor Deloitte, Amsterdam
  GROW!-commissie

  • Purpose
  • Impact
  • GABWT
Bedrijfsbezoek Netwerken Organisatie thema

Onze generatie is meer missiegedreven dan de generaties voor ons. Wij vinden werken vanuit ‘purpose’ en impact kunnen maken vaak zelfs belangrijker dan status of salaris. Wij zijn de generatie die impact wil genereren, veel behoefte heeft aan zingeving en wij willen bijdragen aan de wereld om ons heen.

 

Maar… Hoe vind je dan jouw eigen purpose? Hoe geef je jouw purpose vervolgens vorm in je dagelijkse leven? Hoe kun je altijd je eigen missie blijven volgen? En waar loop je tegenaan? En misschien nog veel belangrijker: Hoe kun jij, door dicht bij jezelf te blijven, impact genereren in je functie en binnen je bedrijf?

 

Tijdens deze activiteit zoeken we de verbinding op met de young professionals van Young Deloitte. We zijn te gast op de Zuidas in een van de meest innovatieve en duurzame kantoorgebouwen van Nederland: het hoofdkantoor ‘The Edge’ van Deloitte.

 

Rabobank werkt vanuit de missie ‘Growing a better world together’. Deloitte heeft als missie ‘Making an impact that matters’. Beide ambitieuze missies die een gezamenlijk doel willen creëren en betrokkenheid onder medewerkers willen vergroten. Maar wat betekenen deze missies eigenlijk voor ons en hoe kunnen wij dit vertalen naar onze eigen persoonlijke missie en onze dagelijkse bezigheden? Hoe kunnen we ons als individu hiermee verbinden en een betekenisvolle bijdrage leveren aan deze missies?

 

Tijdens deze activiteit nemen een aantal koplopers op dit gebied uit beide organisaties ons mee in hun verhaal over hoe zij als missiegedreven ‘dwarskijkers’ impact en positieve verandering teweeg proberen te brengen in hun organisatie. Daarna gaan we aan kleinere gesprekstafels met elkaar de dialoog aan over bovenstaande onderwerpen. We sluiten af met een netwerkborrel.

 

Let op: het plenaire deel van de activiteit is in het Engels en de onderlinge opdrachten kan in zowel het Nederlands als het Engels gedaan worden.

Aanvang: vrijdag 12 april 2019 14:00
Organiserende commissie GROW!-commissie
Inschrijven vanaf: woensdag 6 maart 2019 12:00
Inschrijven t/m: dinsdag 9 april 2019 00:00

Hoofkantoor Deloitte - Gustav Mahlerlaan 2970, 1081 LA Amsterdam

Log in om te bekijken wie zich heeft aangemeld voor deze activiteit.

"Door onze leden in contact te brengen met jongeren van andere verenigingen worden ze uitgedaagd om out of the box te denken,
dat resulteert in leerzame multidisciplinaire bijeenkomsten met een prachtige dynamiek!”

Yannick de Rooij – Voormalig voorzitter Jong Rabo