Wielerronde ‘Ronde van Nijmegen’

  09:00 uur
  Nijmegen, Nijmegen
  Sportcommissie

  • Wielrennen
  • elk niveau
  • gezellig
Teambuilding

Sportieve collega's gezocht!

Heb jij zin in een sportief en gezellig dagje uit met jouw collega’s van Jong Rabo? Dan hebben wij goed nieuws! Zondag 13 mei 2018 is het weer tijd voor de Ronde van Nijmegen. Een prachtige fietstocht waar je al jouw energie in kwijt kunt en tegelijkertijd kunt genieten van één van de mooiste fietsroutes van Nederland. Leer jouw collega’s in een sportieve en gezellige sfeer beter kennen en schrijf je in.

Ronde van Nijmegen ‘Great Britain’

De Ronde van Nijmegen is een van de leukste en mooiste wielertoertochten van Nederland, met dit jaar het thema: ‘Great Britain’. Dit betekent: een wielertocht in Britse stijl. Van Fish & Chips tot Engelse scones, van een Britse coverband tot aandacht voor succesvolle Engelse wielrenners. Het belooft een mooie dag te worden!

Verschillende routes

De Ronde van Nijmegen is een event voor iedereen: zowel gevorderde renners als beginners kunnen zich inschrijven. Er zijn drie routes uitgestippeld, zodat iedere deelnemer een route kan kiezen die bij hem of haar past. Je kunt je aanmelden voor:

  • de Bourgondische route (75 km)
  • de Classic route (120 km)
  • de Pro Challenge route (160 km)

Na de finish is er een markt in het park met live muziek, picknickbanken en foodtrucks voor de lekkerste hapjes en drankjes. Dé manier om na te genieten van de dag, en wel volgens de Engelse tradities!

Goede voorbereiding is het halve werk

Ga fit van start! In de weken voor het event organiseert de sportcommissie voor de groep een fietstraining, om de benen los te schudden. Als er meer informatie bekend is, word je hiervan op de hoogte gebracht.

Wij zullen van te voren de deelnemerslijst met de groep delen. Wellicht zijn er meerdere die vaker een oefenrondje willen rijden en het is handig om te weten met wie je op 13 mei naar Nijmegen kunt reizen.

Aanmelden en inschrijven

Wil je meedoen, schrijf je dan direct in door middel van onderstaande stappen!

  1. Meld je aan via de knop “schrijf je in voor deze activiteit” onder aan deze pagina
  2. Schrijf je in via de website van de Ronde van Nijmegen

Let op: Je moet je naast jouw inschrijving via Jong Rabo aanmelden via de website van de Ronde van Nijmegen. Daarnaast is het belangrijk dat je:

  • op het inschrijfformulier van de Ronde van Nijmegen (bij stap 2) het Jong Rabo team selecteert met nummer 050.
  • een bevestiging ontvangt van jouw inschrijving via de site van de Ronde van Nijmegen.

Fotograaf / supporters en ploegleiders gezocht!

Schiet jij de mooiste plaatjes, kun jij jouw collega’s motiveren als geen ander of leid jij de groep graag naar de top? Ook jij kunt je aanmelden en onderdeel zijn van deze dag. Je hoeft je alleen via Jong Rabo in te schrijven en jouw talent aan te geven.

Kosten

De eigen bijdrage wordt direct aan de organisatie betaald. Als je vóór 1 mei inschrijft is dit maximaal €22,00 (vroege inschrijvers krijgen korting). Dit is incl. parkeren, startbewijs, bidon, sportdrank en eten/drinken onderweg.

Aanvang: zondag 13 mei 2018 09:00
Organiserende commissie Sportcommissie
Inschrijven vanaf: vrijdag 29 december 2017 16:00
Inschrijven t/m: zaterdag 12 mei 2018 12:00

Nijmegen - Heyendaalseweg 141, 1234AB Nijmegen

Log in om te bekijken wie zich heeft aangemeld voor deze activiteit.

"Mijn lidmaatschap bij Jong Rabo was een bijzonder grote meerwaarde in mijn Rabobankcarrière.
De door mij gevolgde activiteiten bij Jong Rabo waren altijd energizing”

Femke Oude Geerdink – Voormalig Commissielid Jong Rabo