Studiereis 2018: Toronto - Canada

  12:00 uur
  Canada,
  Studiereiscommissie

  • STUDIEREIS
Teambuilding Bedrijfsbezoek Netwerken Kennisverbreding Persoonlijke ontwikkeling Organisatie thema

Commissie: Studiereiscommissie 
Studiereis 2018: Striking a balance between sustainability and banking for food across the Atlantic. Zoals aangekondigd in de teaser gaat de Jong Rabo studiereis dit jaar naar Toronto – Canada!
Datum: 7 – 14 oktober 2018
Kosten: €500

Waarom Canada?
Met smeltende poolkappen in het noorden en een olie-afhankelijke economie is Canada kwetsbaar voor klimaatverandering. Sommige sectoren zullen lijden onder de veranderingen, andere zullen juist profiteren. Ook beleid kan van invloed zijn, zoals het carbon pricing systeem dat de overheid op dit moment ontwikkelt. Tijdens deze studiereis ga jij ervaren wat de kansen en bedreigingen van klimaatverandering zijn voor de toekomst van Canada. En hoe Rabobank hier met een duurzame Banking for Food strategie op in wil spelen. De ambitie is er! Welke bijdrage ga jij hieraan leveren?


Datum & inschrijving
De Jong Rabo studiereis 2018 is van zondag 7 oktober tot en met zondag 14 oktober. Inschrijven is mogelijk vanaf vrijdag 1 juni.


Aantal deelnemers en selectiecriteria
Het aantal deelnemers is vastgesteld op 40 personen. 

Bij de selectie van de deelnemers staat motivatie centraal. Daarnaast houden we de totale samenstelling van de groep in de gaten om een goede balans te vinden in leeftijd, werkervaring, groepsonderdeel, opleidingsniveau etc. Ook heb je een grotere kans om geselecteerd te worden wanneer je nog niet met een eerdere studiereis bent meegeweest. 

Aanmelden
Om kans te maken op een plek, schrijf je je allereerst in op de Jong Rabo website. Dit kan tot en met vrijdag 22 juni. Vervolgens deel je je motivatie met ons. Je kunt je motivatie in de vorm van een filmpje gieten (max. 1 minuut) of een andere creatieve digitale vorm bedenken, waarin je beschrijft waarom jij mee wilt naar Canada.

Stuur je motivatie naar studiereis@jongrabo.nl. Doe dit uiterlijk 22 juni.      

*Tip: plaats je filmpje op Youtube of Vimeo (verborgen) en mail ons de link en eventueel wachtwoord.
*Plus: wees zo creatief mogelijk met jouw motivatie!


Programma
Het programma van de studiereis staat nog volop in de steigers. We kunnen niet anders zeggen dan dat het een onvergetelijke reis gaat worden, waarbij we gaan voor een goede mix van inhoudelijke en fun activiteiten! We zullen sowieso de lokale Rabobank in Toronto bezoeken en doen ons best om ook klanten van de bank hun verhaal te laten delen met ons. Qua natuur heeft Canada ook ontzettend veel te bieden, waarbij we de Niagara Falls niet kunnen overslaan. Kortom, alle reden om met ons mee te gaan!


Wat verwachten wij van jou?

Eigen bijdrage
De studiereis wordt voor een gedeelte bekostigd door bijdragen vanuit verschillende onderdelen van Rabobank. Daarnaast is er een eigen bijdrage van €500. Hierin zijn sowieso de reis, verblijf, maaltijden, vervoer en alle geplande activiteiten inbegrepen. Op het moment dat je geselecteerd wordt, ontvang je van ons bericht waarin staat hoe je de eigen bijdrage kunt voldoen.
 
Opdracht 
Als tegenprestatie voor de studiereis voeren alle deelnemers in teamverband een inhoudelijke opdracht uit. Deze opdrachten kunnen heel verschillend zijn, al zijn deze in het verleden vooral onderzoekend van aard geweest. Op dit moment zijn we nog bezig om invulling te geven aan de opdracht(en). Tijdens de kick-off sessies wordt hier meer informatie over gedeeld.

Wij verwachten van de deelnemers dat zij inzet tonen om de opdracht(en) naar tevredenheid uit te voeren. Houd er dan ook rekening mee dat je tijd kwijt zult zijn met het uitvoeren van de opdracht(en) voorafgaand aan, tijdens en na de reis. De opdracht zal immers in veel gevallen na de reis nog afgerond moeten worden. Hier krijg je natuurlijk ook veel voor terug, zoals dé kans om een heel ander deel van de bank te leren kennen en hier een bijdrage aan te leveren! Zet je beste beentje voor, zodat we ook volgende jaren weer kunnen genieten van geweldige studiereizen.


Voorbereidende kick-off sessies 
Ben je enthousiast en wil je je aanmelden? Houd dan ook rekening met twee kick-off sessies waar je je mededeelnemers leert kennen en essentiële informatie voor de reis krijgt. De kick-off sessies zijn verplicht en vinden plaats op de volgende data: 

  • Kick-off 1: donderdag 6 september 2018 
  • Kick-off 2: donderdag 20 september 2018 

De kick-offs zullen plaatsvinden in Utrecht. Tijd en locatie volgen later.

Reünie
Om achteraf nog even na te genieten van de studiereis, organiseren we een reünie. De datum van de reünie kun je alvast in je agenda zetten: vrijdag 9 november 2018.


Tot slot 
Reisverzekering
We raden alle deelnemers nadrukkelijk aan een reisverzekering voor deze reis af te sluiten. Jong Rabo is niet aansprakelijk voor schade van welke aard dan ook. 

Geldig paspoort
Je paspoort moet geldig zijn gedurende het verblijf in Canada. Houd er voorafgaand aan de reis rekening mee dat het verlengen van een paspoort enkele weken kan duren.

eTA (Electronic Travel Authorization)
Om Canada binnen te komen, heb je een eTA nodig. Meer informatie over de eTA's volgt nadat de aanmeldingen definitief zijn. 
https://www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/visit-canada/eta.html

No-show
De no-show bij de reis is gelijk aan de eigen bijdrage van 500,- euro. Deze reis gaat door onder voorbehoud van voldoende deelname en sponsorinkomsten.


Vragen?
Stel je vraag via studiereis@jongrabo.nl
 


Let op: Bij deze activiteit geldt een no show regeling van €500 (bij een te late afmelding, geen afmelding of afmelding zonder geldige reden na het definitief maken van de deelnemerslijst wordt € 500,- in rekening gebracht).

Aanvang: zondag 7 oktober 2018 12:00
Organiserende commissie Studiereiscommissie
Inschrijven vanaf: vrijdag 1 juni 2018 08:00
Inschrijven t/m: vrijdag 22 juni 2018 23:00

Canada - , , CA

Log in om te bekijken wie zich heeft aangemeld voor deze activiteit.

“Iedereen heeft een netwerk nodig om je door het leven te brengen. Jong Rabo is niet alleen een netwerk waar je leert, maar waar je ook een toekomst opbouwt. Hier heb je voor de rest van je leven wat aan, zowel tijdens als na je Rabobankcarrière.”

Berry Marttin - lid raad van bestuur Rabobank