Word jij Wiebe's mentor? - Reverse Mentoring

  00:00 uur
  Rabobank Nederland en lokale banken,
  Bestuur

  • mentoring
  • groepsdirectie
  • begeleiding
Netwerken Kennisverbreding Persoonlijke ontwikkeling Organisatie thema

Reverse Mentoring
Tijdens je studie en loopbaan is het gebruikelijk dat je begeleidt wordt door mensen die ouder zijn, meer ervaring hebben en/of een leidinggevende rol vervullen. Wij zijn van mening dat het een sterk toegevoegde waarde heeft om het juist om te draaien: zet jongere, nieuwe, innovatieve mensen in de begeleidende rol! Gesteund door de kringdirectie heeft Frans Vereijken al een pilot gedraaid met René de Beer (Kringdirecteur) en Erik Jansen (Directievoorzitter Rabobank Uden-Veghel). Vanuit de Rabobank én Jong Rabo breiden we dit graag uit. Concreet wil dit zeggen dat er al circa acht directievoorzitters (verspreid over heel het land) aan meewerken! Het totale aantal zal nog uitbreiden en mensen van de kringdirectie bevatten. Op termijn schakelen we ook de groepsdirectie in.

 

Wat vragen wij?
Je kunt je aanmelden als begeleider. Voordat je dit doet, denk even na over het volgende: natuurlijk is dit super voor jouw eigen CV, een fantastische kans om jezelf te ontwikkelen én je netwerk uit te breiden. Maar, laat dat niet de enige reden zijn! Wat heb jij te bieden? Hoe, op welke wijze en waarom zou jij een directievoorzitter (kunnen) begeleiden? Daarom willen wij jouw CV én een passende motivatie (vrije vorm, bijvoorbeeld film of tekst) ontvangen. Jong Rabo zal de selectie verzorgen. Eind januari / begin februari krijg je bericht en gaan we meteen van start met een kennismaking!

Meld je aan via deze activiteit en stuur jouw CV/motivatie naar yannick.de.rooij@rabobank.nl

Als er meer mensen inschrijven dan deel kunnen nemen, zullen we een selectie maken van de deelnemers. We streven naar een zo divers mogelijke samenstelling en spelen in op de wensen van de directieleden (matching zal plaatsvinden). 

Aanvang: zaterdag 20 januari 2018 00:00
Organiserende commissie Bestuur
Inschrijven vanaf: donderdag 28 december 2017 12:00
Inschrijven t/m: vrijdag 19 januari 2018 12:00

Rabobank Nederland en lokale banken - Meerdere locaties mogelijk,

Log in om te bekijken wie zich heeft aangemeld voor deze activiteit.

"Door onze leden in contact te brengen met jongeren van andere verenigingen worden ze uitgedaagd om out of the box te denken,
dat resulteert in leerzame multidisciplinaire bijeenkomsten met een prachtige dynamiek!”

Yannick de Rooij – Voorzitter Jong Rabo