Workshop Web Development voor Dummies

  18:00 uur
  Rabobank Nederland, Utrecht
  Techcommissie

  • Persoonlijke ontwikkeling; Kennisverbreding
Persoonlijke ontwikkeling

Na de succesvolle workshop van vorig jaar, hierbij opnieuw de kans om je in te schrijven! Mocht je deze gave workshop gemist hebben of nog een keer willen volgen, dit is je kans:)

Wil jij graag leren hoe een website in elkaar zit of hoe je er een bouwt? Kom dan op dinsdag 22 mei naar de workshop Web Development voor Dummies. Hier leren we in 2,5 uur samen de basis van Html en Javascript: programmeertalen waar zo goed als iedere website uit opgebouwd is. Neem een kijkje achter de schermen van een website, pas zelf dingen aan en start met alle basisfunctionaliteiten! De workshop wordt afgesloten met een informele borrel.

Let op: voor deze activiteit heb je een laptop nodig.

Bij deze activiteit geldt een no show regeling van €10 (bij een te late afmelding, geen afmelding of afmelding zonder geldige reden voor 15-5-2018 wordt € 10,- in rekening gebracht).

Aanvang: dinsdag 22 mei 2018 18:00
Organiserende commissie Techcommissie
Inschrijven vanaf: dinsdag 17 april 2018 00:00
Inschrijven t/m: maandag 21 mei 2018 12:00

Rabobank Nederland - Croeselaan 18, 3521 CB Utrecht

Log in om te bekijken wie zich heeft aangemeld voor deze activiteit.

“Iedereen heeft een netwerk nodig om je door het leven te brengen. Jong Rabo is niet alleen een netwerk waar je leert, maar waar je ook een toekomst opbouwt. Hier heb je voor de rest van je leven wat aan, zowel tijdens als na je Rabobankcarrière.”

Berry Marttin - lid raad van bestuur Rabobank