Workshop Zakelijk Tekenen
Reservelijst

  17:30 uur
  Rabobank hoofdkantoor, Utrecht
  GROW!-commissie

  • Workshop
  • Visueel
  • Zakelijk Tekenen
Netwerken Kennisverbreding

Update: Vanwege de grote belangstelling zijn we de mogelijkheden aan het onderzoeken voor een tweede workshop. Schrijf je in voor de reservelijst om op de hoogte te blijven en voorrang te krijgen bij een eventuele tweede datum.

 

Wat gaan we doen? Visualisatie van je boodschap zorgt dat je mensen beter mee kunt krijgen in jouw verhaal. Daarnaast maakt het je boodschap ook aantrekkelijker! Ga eens na bij jezelf, kijk jij ook niet liever naar een duidelijke tekening in plaats van een lap tekst?

 

Doelgroep:  Mensen die zeggen dat ze niet kunnen tekenen, maar wel graag zouden willen leren.

 

Tijdens deze workshop leer je in drie uur de basis skills voor zakelijk tekenen. We gaan in op de visuele woordenschat en je krijgt ingrediënten om jouw werk meer visueel te maken. We gaan in op het gebruik van: verschillende stiften, het visuele alfabet, basis vormen, grafische elementen, en het gebruik van kaders, figuren, kleuren, en teksten. Na een hoop oefenen sluiten we de workshop af met het creëren van een eigen visualisatie waarin alle onderdelen samen komen. Om de skills ook verder te verbeteren krijg je een setje stiften, die je tijdens de workshop gebruikt, mee naar huis. De training wordt verzorgd door ervaren zakelijk tekenen workshopgevers.

 

*Zorg dat je van te voren gegeten hebt, er wordt niet voor avondeten gezorgd. We zorgen wel voor een drankje en wat snacks.

 

Praktische informatie:

17:30 – 18:00 inloop

18:00 – 21:00 workshop

 

Locatie: UCP-021, Croeselaan 18, Utrecht

Aanvang: woensdag 20 februari 2019 17:30
Organiserende commissie GROW!-commissie
Inschrijven vanaf: donderdag 3 januari 2019 10:00
Inschrijven t/m: maandag 18 februari 2019 13:00

Rabobank hoofdkantoor - Croeselaan 18, 3521 CB Utrecht

Log in om te bekijken wie zich heeft aangemeld voor deze activiteit.
Log in om je in te schrijven.

“Jong Rabo is zo lekker één!”

Eric Saris – Directeur Organisatieontwikkeling, Performance & Strategie