Workshop Zakelijk Tekenen (Extra datum)

  17:30 uur
  Rabobank hoofdkantoor, Utrecht
  GROW!-commissie
  Nederlandstalig

  • Workshop
  • Visueel
  • Zakelijk Tekenen
Netwerken Kennisverbreding

Vanwege de grote belangstelling voor deze workshop, is er een tweede avond georganiseerd op 27 februari. Beide workshops zitten op dit moment vol. Je kunt je via de eerste workshop (20 feb) inschrijven voor de reservelijst. Zodra er een plek ontstaat, krijgt de eerst wachtende op de reservelijst die plek. 

 

Wat gaan we doen? Visualisatie van je boodschap zorgt dat je mensen beter mee kunt krijgen in jouw verhaal. Daarnaast maakt het je boodschap ook aantrekkelijker! Ga eens na bij jezelf, kijk jij ook niet liever naar een duidelijke tekening in plaats van een lap tekst?

 

Doelgroep:  Mensen die zeggen dat ze niet kunnen tekenen, maar wel graag zouden willen leren.

 

Tijdens deze workshop leer je in drie uur de basis skills voor zakelijk tekenen. We gaan in op de visuele woordenschat en je krijgt ingrediënten om jouw werk meer visueel te maken. We gaan in op het gebruik van: verschillende stiften, het visuele alfabet, basis vormen, grafische elementen, en het gebruik van kaders, figuren, kleuren, en teksten. Na een hoop oefenen sluiten we de workshop af met het creëren van een eigen visualisatie waarin alle onderdelen samen komen. Om de skills ook verder te verbeteren krijg je een setje stiften, die je tijdens de workshop gebruikt, mee naar huis. De training wordt verzorgd door ervaren zakelijk tekenen workshopgevers.

 

*Zorg dat je van te voren gegeten hebt, er wordt niet voor avondeten gezorgd. We zorgen wel voor een drankje en wat snacks.

 

Praktische informatie:

17:30 – 18:00 inloop

18:00 – 21:00 workshop

 

Locatie: UCP-021, Croeselaan 18, Utrecht

Aanvang: woensdag 27 februari 2019 17:30
Organiserende commissie GROW!-commissie
Inschrijven vanaf: woensdag 27 februari 2019 12:00
Inschrijven t/m: woensdag 27 februari 2019 12:00

Rabobank hoofdkantoor - Croeselaan 18, 3521 CB Utrecht

Log in om te bekijken wie zich heeft aangemeld voor deze activiteit.

“Iedereen heeft een netwerk nodig om je door het leven te brengen. Jong Rabo is niet alleen een netwerk waar je leert, maar waar je ook een toekomst opbouwt. Hier heb je voor de rest van je leven wat aan, zowel tijdens als na je Rabobankcarrière.”

Berry Marttin - lid raad van bestuur Rabobank