Cancelled - Eat, work, rave, repeat – A’DAM Tower

  16:00 uur
  A'DAM Tower, Amsterdam
  Regional Committee West
  Dutch

  • Bedrijfsbezoek
  • Commercieel Vastgoed
  • Financiering
  • Brandpartner
Company visit

A'DAM

Een iconisch en multifunctioneel gebouw waar interactie en samenwerking plaatsvindt – dat is de A’DAM Toren.

A’DAM bestaat uit een spectaculaire observatiedek, een hotel, een nachtclub en meerdere eetgelegenheden en bars. Tussen al deze attracties biedt de toren huisvesting aan de kantoren van ID&T, MassiveMusic, Gibson, Sony Music en andere creatieve ondernemingen in de muziekbranche.

Het gebouw is gefinancierd door Rabobank Amsterdam. Daarnaast is Rabobank al jarenlang een trotse brandpartner van A'DAM en steunt zij diverse culturele events. Het diverse concept draagt bij aan innovatie, creativiteit en ontwikkeling van de leefbaarheid van Amsterdam en de omgeving.

Opzet

Je wordt ontvangen in The Loft met koffie, thee en gebak. Hierna wordt een presentatie gegeven door één van de bestuurders van A’DAM en de relatiemanager vanuit Rabobank. De bestuurder gaat tijdens de presentatie vertellen over de fantastische activiteiten die in de  toren worden georganiseerd. De relatiemanager legt de rol van Rabobank uit als brandpartner van de klant en het financieringsproces – hoe wij het commercieel vastgoed hebben gefinancierd en welke aspecten hierbij een rol hebben gespeeld.

Na de presentatie krijg je een rondleiding door The Loft, MOON en de Creative Members Club. De rondleiding eindigt in de bar, waar we de dag afsluiten met een borrel. 

Wil jij met ons mee om achter de schermen van A’DAM te kijken en meer te weten komen over commercieel vastgoed? Meld je dan nu aan!

Start: Friday, March 27, 2020 at 4:00 PM
Organising committee: Regional Committee West
Sign up opens: Monday, February 17, 2020 at 12:00 PM
Sign up closes: Tuesday, March 17, 2020 at 11:59 PM

A'DAM Tower - Overhoeksplein 1, 1031 KS Amsterdam

Log in to view the participants for this event.