Jong Rabo

Auteur: Karin van Tongerlo, Bestuur

Tja, een normale werkplaats binnen onderdelen van Rabobank kunnen we je niet bieden. Daarvoor zijn we een té losstaand onderdeel. Een eigen entiteit, met verfrissende ideeën en ieder overleg een andere inspirerende omgeving. Dat dan weer wel. 

HI COMMUNICATIE TALENT!
HELP YOUNG PROFESSIONALS 
VAN RABOBANK 
EEN STEM TE GEVEN

Een bestuursrol van Jong Rabo biedt veel kansen, maar is vrijwillig. Daarom krijg je geen vergoeding in geld. Nee, wij hebben het beter geregeld. Bij ons krijg je:

  • De mogelijkheid om jouw rol in te richten naar hetgeen bij jouw persoonlijke ontwikkeling en carrière perspectieven past.
  • Iedere vergadering (eenmaal per drie weken) gezond, vers en vooral heerlijk eten. Zorgvuldig bedacht door onze chef centen Olaf. Hij zorgt altijd dat er een heerlijk maaltje voor je klaarstaat.
  • Een weekend weg. Waarin we niet alleen werken aan de missie en visie van Jong Rabo, maar vooral met elkaar genieten van de zon, activiteiten, bedrijvigheid en borreltjes.
  • Twee strategische dagen per jaar. Een aantal uur strak met elkaar vergaderen op een inspirerende plaats en vervolgens afsluiten met een goed restaurant en een avondje op stap.

Jouw rol binnen Jong Rabo
Woorddichter, verhalenverteller, presentatiespecialist... Hoe je jezelf ook noemt: als je maar creatief bent. Creatief met woorden, met beelden, oplossingen en met data. Alles wat Jong Rabo maar helpt om die creatieve, vernieuwende en verjongende generatie met stem te zijn die Rabobank nodig heeft. Als Bestuurslid Communicatie ben je - op strategisch niveau - verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie van Jong Rabo. Je bedenkt de communicatiestrategie omtrent onze missie en visie en monitort de realisatie hiervan. Je signaleert, activeert en evalueert de uitgezette strategie. Dat betekent niet dat je ook verantwoordelijk bent voor de uitvoering hiervan. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de Marketing- en Communicatiecommissie en zij regelen de operationele zaken, zoals het beheer van social media, de invulling van de nieuwsbrief en de promotiematerialen. Uiteraard ben jij hiervoor eindverantwoordelijk! 

De ideale kandidaat

  • Denkt niet in hokjes en voorgeschreven processen
  • Brengt creativiteit in het bestuur
  • Heeft een neusje voor taal en weet dit te vermarkten
  • Weet onze leden en stakeholders te verwonderen met creatieve oplossingen
  • Zorgt dat het Jong Rabo verhaal (op een ludieke manier) in woord en beeld wordt gebracht
  • Heeft bij voorkeur affiniteit met de Engelse taal en kan verder bouwen op onze internationale communicatiestrategie

Wanna be a Jong Rabo too?
Dan start jouw bestuursrol begin juli. Je kunt verwachten dat je hier 7 tot 10 uur per week mee bezig bent. Een motivatie met CV is niet perse noodzakelijk. Laat ons - geheel op jouw eigen wijze - weten waarom jij ons nieuwe bestuurslid communicatie bent! Je mag je motivatie richten aan Yannick de Rooij. En voor vragen kun je bij Seline terecht.  We kijken uit naar jouw reactie! De vacature sluit op 20 juni.

Seline de Groot – Seline.de.Groot@rabobank.nl – (06) 12 08 72 53

Wanna be a Jong Rabo too? Communicatie talent gezocht!

“Iedereen heeft een netwerk nodig om je door het leven te brengen. Jong Rabo is niet alleen een netwerk waar je leert, maar waar je ook een toekomst opbouwt. Hier heb je voor de rest van je leven wat aan, zowel tijdens als na je Rabobankcarrière.”

Berry Marttin - lid raad van bestuur Rabobank