Jong Rabo

Auteur: Karin van Tongerlo, Bestuur

Tja, een normale werkplaats binnen onderdelen van Rabobank kunnen we je niet bieden. Daarvoor zijn we een té losstaand onderdeel. Een eigen entiteit, met verfrissende ideeën en ieder overleg een andere inspirerende omgeving. Dat dan weer wel. 

Hi SECRETARIS! HELP 
YOUNG PROFESSIONALS 
VAN RABOBANK 
EEN STEM TE GEVEN

Een bestuursrol van Jong Rabo biedt veel kansen, maar is vrijwillig. Daarom krijg je geen vergoeding in geld. Nee, wij hebben het beter geregeld. Bij ons krijg je:

  • De mogelijkheid om jouw rol in te richten naar hetgeen bij jouw persoonlijke ontwikkeling en carrière perspectieven past.
  • Iedere vergadering (eenmaal per drie weken) gezond, vers en vooral heerlijk eten. Zorgvuldig bedacht door onze chef centen Olaf. Hij zorgt altijd dat er een heerlijk maaltje voor je klaarstaat.
  • Een weekend weg. Waarin we niet alleen werken aan de missie en visie van Jong Rabo, maar vooral met elkaar genieten van de zon, activiteiten, bedrijvigheid en borreltjes.
  • Twee strategische dagen per jaar. Een aantal uur strak met elkaar vergaderen op een inspirerende plaats en vervolgens afsluiten met een goed restaurant en een avondje op stap.

Jouw rol binnen Jong Rabo
De bankenwereld is dynamisch en verandert snel, maar wij jonge Rabobank medewerkers zijn flexibel. En we hebben een mening! Als secretaris ben jij dé spin in het web als het op alle jonge medewerkers van Rabobank aankomt. Jij bent hun allereerste aanspreekpunt en verantwoordelijk voor de ledenadministratie van meer dan 1.500 personen. Jij weet wat er speelt onder onze (potentiële) leden en jij zorgt er daarom voor dat zij gehoord worden. Je brengt Jong Rabo onder de aandacht bij Rabobank met als doel om meer jonge medewerkers kennis met de vereniging te laten maken. De secretarisrol lijkt op de achtergrond een stille kracht, maar niets is minder waar. Jij werkt nauw samen met de voorzitter, bereid de vergaderingen mee voor, gaat mee naar budgetbesprekingen en meetings met de groepsdirectie en je organiseert (grote) evenementen. Alleen verantwoordelijk voor het notuleren tijdens de vergaderingen en het ordenen van de ledenadministratie? Dacht het niet hè?

De ideale kandidaat

  • Heeft lef
  • Ziet uitdaging in het aanbrengen van structuur
  • Kan goed organiseren en plannen
  • Heeft een breed netwerk binnen onderdelen van Rabobank of ziet mogelijkheden om deze uit te breiden
  • Is die kritische sparringpartner voor de overige bestuursleden
  • Past op geheel eigen wijze bij de missie van Jong Rabo

Wanna be a Jong Rabo too?

Dan start jouw bestuursrol begin juli. Je kunt verwachten dat je hier 7 tot 10 uur per week mee bezig bent. Een motivatie met CV is niet perse noodzakelijk. Laat ons - geheel op jouw eigen wijze - weten waarom jij onze nieuwe secretaris bent! Je mag je motivatie richten aan Yannick de Rooij. En voor vragen kun je bij Seline terecht. We kijken uit naar jouw reactie! De vacature sluit op 20 juni.

Seline de Groot – Seline.de.Groot@rabobank.nl – (06) 12 08 72 53

Wanna be a Jong Rabo too? Word dan secretaris!

“Ik ben ontzettend trots op de vereniging die er nu staat;
passievolle, gedreven mensen die gaan voor hún organisatie en daarmee (Jong) Rabo uniek maken!”

Marijke Klaver – Voormalig voorzitter Jong Rabo