Jong Rabo

Auteur: Patrick Gerritsen, Bestuur

Wil je jouw skills ontwikkelen, netwerk vergroten én een bijdragen leveren aan Young Rabo? Dan hebben we goed nieuws! Voor 2024 zijn wij op zoek naar een extra commissielid voor de studiereiscommissie.

De Studiereiscommissie organiseert elk jaar één van de mooiste reizen die je met jouw Young Rabo collega’s kunt maken. Met een commissie van 5 personen bepaal je het doel van de reis en werk je een gave bestemming met bijbehorend thema uit. Eerder reisden wij o.a. al af naar Canada, Kenia, Argentinië en Amerika. In 2024 zullen we wederom de koffers pakken. Je organiseert deze onvergetelijke reis voor 40 Young Rabo leden en je draagt zorg voor een inspirerend programma, een uitdagend thema, een prikkelend persoonlijk ontwikkeltraject en gezellige activiteiten.

Gezien de recente ontwikkelingen op het gebied van klimaat, i.c.m. de Road2paris agreement, zal de studiereis dit jaar in een nieuw jasje gestoken worden.

De commissie is dit jaar al van start gegaan, maar er is nog genoeg te doen. We zoeken daarom een gemotiveerd commissielid die zich graag wil inzetten voor een succesvolle studiereis! Daarnaast

Geïnteresseerd? Meld je dan aan door voor 23 februari een korte motivatie te sturen naar patrick.gerritsen@rabobank.nl!

Gezocht: commissielid studiereiscommissie

"Door onze leden in contact te brengen met jongeren van andere verenigingen worden ze uitgedaagd om out of the box te denken,
dat resulteert in leerzame multidisciplinaire bijeenkomsten met een prachtige dynamiek!”

Yannick de Rooij – Voormalig voorzitter Jong Rabo