Expeditie Groningen

  14:45 uur
  Hoofdweg 163, Harkstede
  Regional Committee North
  Dutch

  • Autopuzzeltocht
  • Groningen
  • Netwerken
  • Bedrijfsbezoek
Networking Teambuilding Company visit

Ken jij de provincie Groningen op je duim, en weet jij alle mooie plekjes te vinden? Of wil jij juist de karakteristieke dorpen en uitgestrekte landschappen van de omgeving van Groningen leren kennen en ontdekken? Reserveer dan woensdag 30 september alvast in je agenda!

Op woensdag 30 september 2020 gaan we namelijk met een autopuzzeltocht de provincie Groningen verkennen. We starten met een uitgebreide high tea terwijl de ondernemer samen met onze accountmanager hun samenwerking toelicht. Daarna stap je met een team in de auto om alle vragen goed te beantwoorden. Na ongeveer 1,5 uur verzamelen we bij het startpunt en wordt de winnaar van de autopuzzeltocht bekend gemaakt.

De dag gezellig met ons afsluiten? Er is een mogelijkheid om gebruik te maken van een daghap (regulier, vegetarisch, veganistisch of halal). De kosten hiervoor zijn 10 euro en zijn voor eigen rekening. Tijdens je aanmelding kan je hiervoor reserveren.

 

Planning: 

14:45 Inloop en ontvangst

15:00 High tea & de ondernemer aan het woord

16:00 Autopuzzeltocht

17:30 Terugkomst & bekendmaking winnaar

18:00 Afronding (en optioneel blijven eten)

 

Locatie: Hoofdweg 163, Harkstede. Parkeren kan gratis op locatie

 

Dieetwensen: Mochten er dieetwensen/allergieën zijn voor bij de high tea dan mag je deze mailen naar abrehet.bellinga@rabobank.nl

 

Inschrijven  gaat open op 31 augustus 12:00!

 

----------------------------

Fysieke activiteiten vanaf 1 september 

Vanaf 1 september organiseren we weer fysieke activiteiten. Hierbij volgen wij altijd het beleid vanuit Rabobank en het RIVM. Wij selecteren alleen locaties waar anderhalve meter afstand en andere hygiene maatregelen gewaarborgd kunnen worden. Wij verzoeken deelnemers om tijdens Jong Rabo events ten alle tijden de geldende hygiene voorschriften te volgen. Dit betekent dat als we een activiteit fysiek organiseren, je ervan uit kunt gaan dat het event geschikt is om aan alle regels te voldoen. Vanuit Jong Rabo worden er voorlopig geen borrels gefaciliteerd na afloop van fysieke activiteiten. Houd altijd onze kanalen in de gaten voor de laatste updates en informatie. 

Wil je hier meer over lezen? Kijk dan hier: https://jongrabo.nl/nieuws/coronavirus-update-22-8

 

Start: Wednesday, September 30, 2020 at 2:45 PM
Organising committee: Regional Committee North
Sign up opens: Monday, August 31, 2020 at 12:00 PM
Sign up closes: Sunday, September 27, 2020 at 6:00 PM

Hoofdweg 163 - , Harkstede

Log in to view the participants for this event.
Log in to sign up for this activity.