Growing a better you!

  16:30 uur
  T25, Rabobank, Utrecht
  GROW! Committee
  Dutch

  • RaboSkills
  • Janine Vos
Personal development Broadening knowledge

Ben je klaar voor bewustwording en groei in dé skills van de toekomst? Op 27 november gaan we in gesprek met Janine Vos over de Rabobank skills, bespreken we interessante stellingen en verkrijgen we inzicht in het ontwikkelen van een van de skills met een eigen coach!

Gezien de snel veranderende wereld om ons heen, is het belangrijk te zorgen dat onze talenten relevant blijven. Daar zijn de Rabobank skills voor vastgesteld. Deze 12 skills geven een simpel en duidelijk kader om ervoor te zorgen dat we ze kunnen ontwikkelen en versterken. Maar hoe past jouw eigen GROW binnen deze Rabobank skills? Waar wil jij je verder op ontwikkelen? En hoe ziet Janine Vos, CHRO van de Rabobank, onze organisatie in deze tijd ontwikkelen? Dit en meer vragen zullen beantwoord worden tijdens deze middagsessie in samenwerking met de GROW!- en Klankbordcommissie. Daarnaast ga jij zelf aan je persoonlijke ontwikkeling in combinatie met de Rabobank skills werken met een van de coaches die deze avond aanwezig is!

De coaches die deze avond aansluiten zijn allen gecertificeerd coach. Zij zullen helpen de diepgang op te zoeken voor de skill die je wilt ontwikkelen, zodat je er ook meteen mee aan de slag kunt. De coaches zijn een vertegenwoordiging van het GROW! Coachnetwerk van de Rabobank. Wanneer je je inschrijft krijg je de vraag met welke skill je aan de slag zou willen op deze avond, kijk alvast hiervoor op de Rabobank skills pagina.

We zullen om 16:30 beginnen op de 25ste etage met een simpele maaltijd en om 19:00 afsluiten met een borrel.

Houd deze datum dus vrij en zorg dat je erbij kunt zijn!

De inschrijving opent op maandag 14 oktober om 12.00 uur.

Start: Wednesday, November 27, 2019 4:30 PM
Organising committee: GROW! Committee
Sign up opens: Monday, October 14, 2019 12:00 PM
Sign up closes: Tuesday, November 26, 2019 12:00 PM

T25, Rabobank - Croeselaan 18, 3521 AG Utrecht

Log in to view the participants for this event.