Jong Rabo

  17:00 uur
  Digital (Teams),
  Social Impact Committee
  Dutch

  • #kookworkshop
  • #kooplokaal
  • #deelsociaal
  • #circulaireeconomie
Personal development Organistion theme

Koop Lokaal, Kook klassikaal, Deel sociaal!

Let op: Het betreft een Nederlandstalige activiteit / Be Aware: It is a Dutch-language activity

We delen onze wereld met steeds meer anderen. In 2050 zijn er naar verwachting bijna 10 miljard monden te voeden – 7,5 miljard méér dan in 1950. Ook leven we met z’n allen gemiddeld steeds langer. De grote vraag is nu: hoe zorgen we dat al deze mensen genoeg en gezond kunnen eten? En hoe doen we dat zonder onze planeet helemaal uit te putten? Circulaire economie zou een kort en bondig antwoord kunnen zijn. Maar wat is de rol van de Rabobank? De Sportcommissie en Social Impact commissie organiseren samen een unieke activiteit rondom het thema vitaliteit.

Opzet
Op 3 november neemt Rabobank collega Fadoua Ajjaji ons mee over de lange termijn visie van de Rabobank om een deel van het antwoord op bovengenoemde vragen te kunnen zijn. Tevens zal zij ons mee nemen in een lopend project hoe wij als Rabobank helpen om een afvalvrij businessmodel voor bedrijven te creëren. 

Vervolgens zullen wij onder leiding van chefkok Berjen Wijling samen een orginele maaltijd koken! Berjen zal ons met zijn passie en enthousiasme voor het kooksvak aan het werk zetten. Hij zal ons stapsgewijs meenemen om iets moois op tafel te zetten. Ruime ervaring in diverse tophotels (o.a. Hotel des Indes en Grand Hotel Huis ter Duin) en sterrenrestaurants (o.a. Restaurant Bougainville) zorgen er voor dat je een heerlijke maaltijd bereidt. Een forse activa aan ervaring zorgen voor een gerecht met de juiste smaken in balans met lokale producten uit het seizoen! We koken voor twee! Wie nodig jij uit voor een diner?

Programma:
17:00 – 17:30    Presentatie Fadoua Ajjaji
17:30 – 18:30    Kookworkshop*
18:30                Aan tafel!


*Uiterlijk 28 oktober ontvangen de deelnemers van ons een boodschappenlijstje voor het vegetarische gerecht. Wij vergoeden (een deel van) de kosten, hierover volgt later meer informatie.

 

Start: Tuesday, November 3, 2020 at 5:00 PM
Organising committee: Social Impact Committee
Sign up opens: Tuesday, October 6, 2020 at 12:00 PM
Sign up closes: Wednesday, October 28, 2020 at 12:00 PM

Digital (Teams) - ,

Log in to view the participants for this event.
Log in to sign up for this activity.