Jong Rabo

  16:00 uur
  Utrecht Croeselaan, UCP-015, Utrecht
  Cooperative Impact Committee
  Dutch

Company visit Networking Broadening knowledge Organistion theme

*This event will be in Dutch only*

Social Kitchens

Waarom is sociaal en lokaal ondernemen in de horeca zo belangrijk en waarom juist nu? En wat kunnen wij hierin betekenen? Deze vragen komen aan bod in een interactieve sessie waarin we leren over sociaal ondernemerschap in de horeca. Twee inspirerende sociale horecabedrijven nemen jou mee in hun verhaal. Daarnaast helpen wij hen met vraagstukken waar zij tegenaan lopen. Zij geven ons de inspiratie, wij geven hen de input om verder te komen. Want samen komen we het verst.

We gaan in gesprek met:

  • The Colour Kitchen is dé autoriteit in de horeca op het gebied van duurzame inclusie voor iedereen. Ze hebben een succesvolle methodiek voor het begeleiden, ontwikkelen en opleiden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Met die methodiek hebben ze de afgelopen jaren honderden mensen geholpen en begeleid naar een betaalde baan.
  • The Farm Kitchen is een holistische voedselbeweging, opgericht door sterrenchef Jonathan Karpathios en ondernemer Xander Meijer. Ze zijn op een missie om mensen opnieuw in contact te brengen met Moeder Aarde en de lessen van het land, terwijl ze regeneratieve landbouw promoten.

Het programma

  • Start om 16:00 op de Croeselaan
  • Einde om 18:00
  • Aansluitend zijn er pizza's van de Vegitalian en drinken we graag nog een drankje samen

Start: Wednesday, November 3, 2021 at 4:00 PM
Organising committee: Cooperative Impact Committee
Sign up opens: Monday, October 11, 2021 at 12:00 PM
Sign up closes: Wednesday, November 3, 2021 at 12:00 PM

Utrecht Croeselaan, UCP-015 - Croeselaan 18, Utrecht

Log in to view the participants for this event.