|
|
Commissie: Commissie Duurzaamheid
Thomas Luttikhold, oftewel de WasteWatcher, zet zich in om voedselverspilling in de horeca te voorkomen. Kromkommer maakt de heerlijkste soep van groenten die anders weg worden gegooid. Twee bedrijven die zich allebei storten op een van de grootste veroorzakers van milieuvervuiling in deze tijd: het weggooien van eten. Wat betekent een overschot aan voedsel voor de horeca, of een groente-overschot voor telers ? Wat kun jij hierover met onze agri- en food klanten bespreken? Wat kan je zelf doen om verspilling te voorkomen? En hoe doe je dat eigenlijk, een bedrijf opzetten?
Deze avond gaan we in razend tempo langs als deze thema’s en is er de ruimte om uitgebreid al je vragen te stellen aan deze inspirerende jonge helden die het in deze tijden van crises aandurfden om een sociale onderneming op te zetten.
Het programma:
18.00 – 18.30 inloop
18.30 – 19.30 Waste Watcher
19.30 – 19.45 break!
19.45 – 20.45 KromKommer
20.45 – 21.30 Napraten onder het genot van een drankje
Let op: Bij deze activiteit geldt een no show regeling van €7,50. Bij een afmelding na 13-04-2016, geen afmelding of afmelding zonder geldige reden wordt €7,50 in rekening gebracht.
Aanvang: | woensdag 20 april 2016 om 18:00 |
---|---|
Organiserende commissie | Branding Commissie |
Inschrijven vanaf: | woensdag 30 maart 2016 om 00:00 |
Inschrijven t/m: | woensdag 20 april 2016 om 00:00 |
Rabobank Nederland - Croeselaan 18, 3521 CB Utrecht