Algemeen

Jong Rabo is met ruim 1.250 leden hét netwerk voor jonge medewerkers binnen Rabobank. Onze commissies organiseren diverse activiteiten: van persoonlijke ontwikkeling tot bedrijfsbezoeken en netwerkbijeenkomsten. Jong Rabo fungeert tevens als klankbord voor de gehele organisatie en behartigt de belangen van jonge medewerkers tot 36 jaar. Met circa 80 commissie- en bestuursleden, verdeeld in 15 thematische of geografische onderdelen, wordt gezorgd voor een uitgebreid aanbod aan uiteenlopende activiteiten.
De focus van Jong Rabo ligt op het organiseren van activiteiten voor en door haar leden. Hierbij staan de volgende kernwaarden centraal:

  • We zijn verwelkomend & staan open voor andere ideeën 
  • We omarmen verandering & verschillen 
  • We zijn energiek & gedurfd

Onze Missie
Jong Rabo zorgt voor een veilige omgeving waarin young professionals zich ontwikkelen, verbinding maken en hun mening durven delen over relevante topics.

Onze Visie
Jong Rabo motiveert haar leden om te blijven ontwikkelen, uitdagingen aan te gaan en de beste versie van zichzelf te zijn.

Jong Rabo organiseert ruim 50 activiteiten per jaar verdeeld over zes categorieën of een combinatie daarvan: persoonlijke ontwikkeling, teambuilding, bedrijfsbezoeken, kennisverbreding, discussies (met (senior) management) over key thema's, sport en netwerken. In totaal biedt Jong Rabo jaarlijks ongeveer 1.500 deelnemersplaatsen tijdens haar activiteiten, georganiseerd in het hele land en zelfs daarbuiten!

Je kunt lid worden als je jonger bent dan 36 jaar en in dienst bent van Rabobank. Iedereen is welkom, ongeacht je standplaats, functie én opleidingsniveau. Het grootste deel van de activiteiten is vrij toegankelijk voor de lidmaatschapscontributie van slechts €28,- per jaar.

Jong Rabo nodigt je van harte uit om aan te sluiten, zodat je je netwerk kunt verbreden, als klankbord van de organisatie kunt fungeren en jezelf verder kunt ontwikkelen. Wacht niet langer en schrijf je vandaag nog in!

“Ik ben ontzettend trots op de vereniging die er nu staat;
passievolle, gedreven mensen die gaan voor hún organisatie en daarmee (Jong) Rabo uniek maken!”

Marijke Klaver – Voormalig voorzitter Jong Rabo