Contact

Lidmaatschap

Veel zaken omtrent je lidmaatschap kun je zelf regelen. Via jouw profiel onder het pijltje rechts bovenaan de website kun jij je lidmaatschap eenvoudig aanpassen. Denk hier bijvoorbeeld aan als je bent gewijzigd van functie, je een nieuw e-mailadres of rekeningnummer hebt of als je bent verhuisd. Heb je toch nog een vraag? Neem contact op met de secretaris:

Secretaris@jongrabo.nl

Uit Dienst bij Rabobank?

Ben je uit dienst bij de Rabobank? Helaas worden leden niet automatisch uitgeschreven. Om je uit te schrijven stuur een email naar onze secretaris: 

Secretaris@jongrabo.nl

Contact van buiten

Jong Rabo zoekt vaak de samenwerking met andere jongerenverenigingen en externe partijen. Heb, ben of weet jij een interessant contact voor onze vereniging? Neem contact op met het bestuurslid Externe Betrekkingen:

Karin.Hereijgers@rabobank.nl


Actief kader

Zonder vrijwilligers geen actief kader en geen georganiseerde activiteiten. Ben jij commissielid en heb je vragen die jouw commissie aangaan? Op zoek naar de jaarplannen van andere commissies? Wil je een activiteit op de kalender plaatsen? Of ben jij nog geen actief lid en wil je jezelf ook graag inzetten voor de jongerenvereniging van Rabobank? Neem contact op met de Activiteitencoördinator:

Moniek.Schoenmaker@rabobank.com

Communicatie

Ontvang je als lid onze maandelijkse nieuwsbrief niet? Of wil je als commissie een activiteit onder de aandacht brengen? Neem contact op met de Marketing- en Communicatiecommissie:

Communicatie@jongrabo.nl

“Iedereen heeft een netwerk nodig om je door het leven te brengen. Jong Rabo is niet alleen een netwerk waar je leert, maar waar je ook een toekomst opbouwt. Hier heb je voor de rest van je leven wat aan, zowel tijdens als na je Rabobankcarrière.”

Berry Marttin - lid raad van bestuur Rabobank