Healthy Food Experience

  18:00 uur
  Globe College, Utrecht
  GROW!-commissie

  • koken
  • workshop
  • gezond
Netwerken Kennisverbreding Persoonlijke ontwikkeling

Wil jij ook het liefst gezond koken maar heb je daar na een drukke werkdag ook nauwelijks tijd voor? Of heb je weinig inspiratie of skills maar wil je wel genieten van zelf gekookte lekkere maaltijden? Wij van de GROW!-commissie kennen het probleem. Daarom organiseren wij de Healthy Food Experience!

Een gezonde en gevarieerde voeding is een belangrijk onderdeel van vitaliteit. Op donderdagavond 11 oktober gaan we zelf  aan de slag met het koken (en eten) van snelle, gezonde en vooral lekkere gerechten. Deze avond komen er maar liefst 3 koks ons helpen bij het bereiden van heerlijke maaltijden. Zij zullen ons meer vertellen over smaak, voedingswaarde en de beste tips & tricks voor het bereiden van de lekkerste bourgondische recepten. Deze workshop is geschikt voor alle niveaus, van beginnend kok tot chef!

Wij hebben 8 kookstations ter beschikking. In groepjes van 4 zullen jullie onder begeleiding van echte koks de lekkerste amuses, voor-, hoofd- of nagerechten bereiden. Na het koken genieten we gezamenlijk van onze zelfgemaakte gerechten. Er is uiteraard genoeg ruimte voor gezelligheid en een borrel!

Kom jij samen met ons in de keuken staan? Wij kijken er naar uit!

Aanvang: donderdag 11 oktober 2018 18:00
Organiserende commissie GROW!-commissie
Inschrijven vanaf: donderdag 13 september 2018 12:00
Inschrijven t/m: donderdag 11 oktober 2018 17:00

Globe College - Grebbeberglaan 7, 3527 VX Utrecht

Log in om te bekijken wie zich heeft aangemeld voor deze activiteit.

“Jong Rabo is zo lekker één!”

Eric Saris – Directeur Organisatieontwikkeling, Performance & Strategie