Note: This event is only in Dutch
Ga met ons mee op een Koppert Cress tour door een wereldwijd landschap waar gastronomie en tuinbouw elkaar ontmoeten!
Koppert Cress is een ambitieus en duurzaam bedrijf dat innovatieve technologie, ecologische middelen en creativiteit inzet om bij te dragen aan het herstel van de aarde. Voortdurend op zoek naar natuurlijke en innovatieve ingrediënten; Chefs gebruiken deze om de smaak, geur en presentatie van hun gerechten te intensiveren.
Regiocommissie West neemt jou graag mee op tour bij dit mooie bedrijf in het Westland. Aan het eind van deze tour komt tuinbouw letterlijk samen met gastronomie: chef Yuri Verbeek zal heerlijke hapjes voor ons klaarmaken met de producten van Koppert Cress. We sluiten dan gezamenlijk af met een aansluitende borrel waar we tijd hebben en nemen om met elkaar te netwerken!
Het programma:
- 15.30u - 16.00u: Inloop
- 16.00u - 17.00u: Presentatie en rondleiding
- 17.00u - 18.00u: Hapjes en borrel o.l.v. Yuri Verbeek
- 18.00u: Einde
! Belangrijke informatie:
Gezien de locatie willen we het logistiek goed geregeld hebben voor jullie; geef tijdens het aanmelden aan of je vervoer nodig hebt of vervoer hebt voor het carpoolen.
Aanvang: | donderdag 10 maart 2022 om 15:30 |
---|---|
Organiserende commissie | Regiocommissie West |
Inschrijven vanaf: | dinsdag 15 februari 2022 om 18:00 |
Inschrijven t/m: | dinsdag 8 maart 2022 om 18:00 |
Koppert Cress B.V. - De Poel 1, 2681 MB Monster