Rabo Retraite

  09:30 uur
  Het Buitencentrum, Overasselt
  GROW!-commissie
  Nederlandstalig

  • Meditatie
  • Yoga
  • Emotionele-intelligentie
Teambuilding Kennisverbreding Persoonlijke ontwikkeling

Hoe vaak neem jij echt even de tijd voor jezelf? In ons drukke leven staan we nog maar zelden stil bij ons zelf. Maar al te vaak laten we ons leiden door de waan van de dag en alle prikkels die constant op ons af komen.

Daar willen wij van de GROW!-commissie verandering in brengen. In juli organiseren we een 2-daagse Rabo Retraite die volledig in het teken staat van het ontwikkelen van jezelf op persoonlijk vlak. Je krijgt de ruimte om jezelf en elkaar op een andere manier te leren kennen. Het programma bestaat uit verschillende workshops en sessies die als doel hebben je bewuster te maken. Leer bijvoorbeeld mediteren en ervaar wat yoga met je doet. Ook zijn er sessies die gericht zijn op de ontwikkeling van onze emotionele intelligentie. Iets wat steeds belangrijker wordt, met name in de zakelijke omgeving. We gaan dit allemaal doen op een afgelegen locatie, middenin de natuur, waar we ook overnachten. Even helemaal uit je normale hectische wereldje, afgezonderd van de buitenwereld want telefoons gaan we zo min mogelijk gebruiken. Tijdens de retraite zullen we op momenten de stilte opzoeken maar is er ook voldoende ruimte om op een gezellige en ontspannen manier elkaar beter te leren kennen.

Er is slechts plek voor 30 personen dus zorg dat jij dit unieke event niet mist!

Aanvang: vrijdag 6 juli 2018 om 09:30
Organiserende commissie GROW!-commissie
Inschrijven vanaf: maandag 23 april 2018 om 09:00
Inschrijven t/m: vrijdag 29 juni 2018 om 12:00

Het Buitencentrum - Sint Walrickweg 9, 6611 KG Overasselt

Log in om te bekijken wie zich heeft aangemeld voor deze activiteit.

"Empowerment van onze leden hebben we laten zien door hen een podium te geven en de klankbordrol als vereniging te versterken. Op die manier dragen wij bij aan de ontwikkeling van Rabobank én die van onze leden.”

Marijke Klaver – Voormalig voorzitter Jong Rabo