16:00 uur
Utrecht Croeselaan, UCP-015, Utrecht
Cooperative Impact Commissie
Nederlandstalig
*This event will be in Dutch only*
Social Kitchens
Waarom is sociaal en lokaal ondernemen in de horeca zo belangrijk en waarom juist nu? En wat kunnen wij hierin betekenen? Deze vragen komen aan bod in een interactieve sessie waarin we leren over sociaal ondernemerschap in de horeca. Twee inspirerende sociale horecabedrijven nemen jou mee in hun verhaal. Daarnaast helpen wij hen met vraagstukken waar zij tegenaan lopen. Zij geven ons de inspiratie, wij geven hen de input om verder te komen. Want samen komen we het verst.
We gaan in gesprek met:
- The Colour Kitchen is dé autoriteit in de horeca op het gebied van duurzame inclusie voor iedereen. Ze hebben een succesvolle methodiek voor het begeleiden, ontwikkelen en opleiden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Met die methodiek hebben ze de afgelopen jaren honderden mensen geholpen en begeleid naar een betaalde baan.
- The Farm Kitchen is een holistische voedselbeweging, opgericht door sterrenchef Jonathan Karpathios en ondernemer Xander Meijer. Ze zijn op een missie om mensen opnieuw in contact te brengen met Moeder Aarde en de lessen van het land, terwijl ze regeneratieve landbouw promoten.
Het programma
- Start om 16:00 op de Croeselaan
- Einde om 18:00
- Aansluitend zijn er pizza's van de Vegitalian en drinken we graag nog een drankje samen
Aanvang: | woensdag 3 november 2021 om 16:00 |
---|---|
Organiserende commissie | Cooperative Impact Commissie |
Inschrijven vanaf: | maandag 11 oktober 2021 om 12:00 |
Inschrijven t/m: | woensdag 3 november 2021 om 12:00 |
Utrecht Croeselaan, UCP-015 - Croeselaan 18, Utrecht