Jong Rabo

Auteur: Yasmine Smit, Bestuur

Goed nieuws! We zoeken nog meer enthousiastelingen die zich actief willen inzetten voor de vereniging. Voor 2024 zijn we op nog op zoek naar een nieuwe Reverse Mentoring commissie. Benieuwd wat dat inhoudt? Lees dan snel verder.

Meestal worden wij gecoacht door de mensen die langer in de organisatie werken dan wij, die meer ervaring hebben en een hogere functie hebben. Bij Reverse Mentoring is het andersom; jonge enthousiaste collega’s coachen de meer ervaren en meer senior managers. Dit leidt tot omgekeerd denken zoals we dat graag noemen; het creëert en stimuleert nieuwe perspectieven, creativiteit en een meer inclusieve omgeving. De doelen van Reverse Mentoring zijn om young professionals en hoger management op een unieke manier met elkaar te verbinden met als doel elkaar en Rabobank beter te maken. Het reverse mentoring programma heeft een looptijd van 1 jaar. We zoeken drie Young Rabo leden die het Reverse Mentoring programma dit jaar willen begeleiden. Lijkt het je gaaf om deze unieke ervaring te organiseren? Meld je dan nu aan: het complete concept inclusief een waardevolle overdracht staat voor jullie klaar!

Aanmelden kan per mail, inclusief een korte motivatie naar secretaris@jongrabo.nl. Aanmelden kan tot 19 januari.

Gezocht! Enthousiaste Young Rabo leden voor Reverse Mentoring commissie

“Iedereen heeft een netwerk nodig om je door het leven te brengen. Jong Rabo is niet alleen een netwerk waar je leert, maar waar je ook een toekomst opbouwt. Hier heb je voor de rest van je leven wat aan, zowel tijdens als na je Rabobankcarrière.”

Berry Marttin - lid raad van bestuur Rabobank