Jong Rabo

Auteur: Yasmine Smit, Bestuur

Wil je jouw skills ontwikkelen, je netwerk vergroten én een bijdrage leveren aan Young Rabo? Dan hebben we goed nieuws! We zijn op zoek naar enthousiaste denkers en doeners in twee verschillende rollen. 

 

Congrescommissie 2025

Wij zijn op zoek naar de nieuwe Congrescommissie van 2025! Het jaarlijkse Young Rabo congres is hét event voor en door onze leden en zal plaatsvinden in het tweede kwartaal van het jaar. Als commissie ben je onder andere verantwoordelijk voor het bepalen van het onderwerp van de dag, het regelen van interessante workshops, het vinden van een gave locatie en natuurlijk het zoeken naar inspirerende sprekers. Het congres is de perfecte mix tussen serieuze onderwerpen en het organiseren van het grootste Young Rabo netwerkmoment van het jaar! 

  • 3-5 commissieleden 
  • 1 voorzitter 
  • Eén congres voor minimaal 100 leden 
  • Een behoorlijk budget om te besteden aan een gave daginvulling! 

Wil jij onderdeel zijn van deze vette commissie en zie je het helemaal voor je om dit event samen met andere Young Rabo leden te organiseren? Meld je dan aan door een bericht te sturen naar youngrabo@rabobank.nl 

 

Socires projectgroep!  

Socires is een onafhankelijke denktank gevestigd in Den Haag. Socires houdt zich in haar programma’s bezig met complexe samenlevingsvraagstukken in relatie tot politiek, economie, cultuur en ecologie. 

Young Leaders in Finance is een initiatief van Socires en Sustainable Finance Lab (SFL)? Dit initiatief bestaat uit een reeks van seminars op de Zuidas voor young professionals die werken bij ING, Rabobank, ABN AMRO, het Ministerie van Financiën of elders in de sector. 

De zes seminars zijn ingedeeld in drie blokken voor persoonlijk, professionele en maatschappelijk ontwikkeling. Daarin gaan we aan de slag met prangende vragen in de sector en in gesprek met toonaangevende sprekers. 

We zijn op zoek naar 1-2 enthousiaste (Nederlandstalige) leden voor de Socires projectgroep. Dus wil jij sparren over de onderwerpen in de seminars en ben jij een echte aanjager om de vertegenwoordiging van Young Rabo te verzorgen, dan zoeken wij jou! Aanmelden kan middels een berichtje naar youngrabo@rabobank.nl. 

 

Gezocht: Young Rabo leden met passie en visie voor de bancaire sector!

"Door onze leden in contact te brengen met jongeren van andere verenigingen worden ze uitgedaagd om out of the box te denken,
dat resulteert in leerzame multidisciplinaire bijeenkomsten met een prachtige dynamiek!”

Yannick de Rooij – Voormalig voorzitter Jong Rabo