Jong Rabo

Auteur: Jessica White, Bestuur

Vind je het leuk om high performing teams neer te zetten en heb je leuke frisse ideeën hoe we de commissies beter kunnen inrichten?
Vind je het leuk om structuur aan te brengen en te zorgen voor een divers activiteiten aanbod wat aansluit bij de behoefte van onze leden?
Heb je ervaring (binnen Jong Rabo) met het organiseren van activiteiten?
… Maar bovenal vind je het leuk om je in te zetten voor het bestuur van Jong Rabo?

Dan zoeken wij jou als onze nieuwe bestuurslid Activiteiten Coördinator!

Wat doe je als Activiteitencoördinator?

Als activiteitencoördinator breng je structuur en zorg je voor een vlekkeloos proces tijdens het organiseren van alle 55 activiteiten per jaar. Hiermee ondersteun je de commissieleden om ervoor te zorgen dat er het hele jaar interessante en relevante activiteiten worden georganiseerd. De activiteiten van Jong Rabo worden georganiseerd door collega's naast hun werk, daarom leg en onderhoud je het contact met de commissieleden

Wat doet het bestuur?

Jong Rabo heeft meer dan 1300 leden, 70 commissieleden/voorzitters en zes bestuursleden. De commissieleden/voorzitters vormen commissies. Zij organiseren de activiteiten en zorgen voor een levendige vereniging. De bestuursleden dragen de verantwoordelijkheid voor de koers van de vereniging en sturen de verschillende commissies aan, hier zal jij dus een onderdeel van zijn! Samen met de medebestuursleden kijken wij naar het heden en de toekomst van de vereniging.

En wie zoeken wij?

  • Je kan goed overzicht houden en vooruit plannen
  • Je signaleert behoeften van leden en bespreekt deze met de andere bestuursleden, zodat zij de commissies kunnen inspireren en activiteiten organiseren die daarin voorzien.
  • Je hebt een breed netwerk binnen Jong Rabo
  • Je werkt graag samen en pakt je verantwoordelijkheden
  • Je hebt een grote passie voor onze vereniging!

Je bent enthousiast, en nu?

Wij ontvangen graag je CV, motivatie, beoogde bestuursperiode en toekomstvisie op Jong Rabo via het e-mailadres van onze voorzitter: Seline.de.Groot@rabobank.nl.

Let op: Deadline om je CV en motivatie te sturen is 26 mei!

Voor vragen over de rol Activiteitencoördinator kun je contact opnemen met Eric Kusters.

Extra informatie:

Overdracht: z.s.m. Start: z.s.m.

Duur: 2 á 3 jaar

Tijdsindicatie: 10 – 12 uur per week

Wij vergaderen driewekelijks op de Croeselaan in Utrecht.

Wij zoeken een nieuwe bestuurslid activiteitencoördinator!

"Empowerment van onze leden hebben we laten zien door hen een podium te geven en de klankbordrol als vereniging te versterken. Op die manier dragen wij bij aan de ontwikkeling van Rabobank én die van onze leden.”

Marijke Klaver – Voormalig voorzitter Jong Rabo