Bossche Bollen Workshop

  14:50 uur
  Microsoft Teams,
  Regiocommissie Zuid
  Nederlandstalig

  • Bossche Bol
  • Plezier
  • Bedrijfsbezoek
Bedrijfsbezoek

Brabants lekkerste gebak Dé Bossche Bol!

Geen één gebakje zo bekend en begeerd als de Bossche bol. Wekelijks verkopen de Bossche bakkers er tienduizenden van. En echt waar; nergens zo lekker als in Den Bosch. Maar zeg nou zelf, wat is er lekkerder dan deze combinatie van pure chocolade en slagroom. Zelf maken? Dat kan met de workshop die gegeven wordt door Bakkerij Royal uit Den Bosch.

De bakkerij is gevestigd aan de Bossche Visstraat. In deze straat wordt de Bossche bol al sinds 1900 geproduceerd. Normaal worden de workshops bij de bakkerij zelf georganiseerd. Maar zoals voor vele ondernemers is Bakkerij Royal ook druk bezig om de online workshops opnieuw uit vinden en wij mogen zo’n online workshop volgen! Je hoeft alleen even naar de supermarkt te rennen om slagroom in huis te halen, vervolgens zet je een lekker drankje klaar, je opent het pakketje dat vooraf bezorgt is. En Voilà, klaar om te beginnen.  

Programma:
14.50 – 15.00 Inloop
15.00 – 16.30 Workshop Bossche bollen maken
16.30 – 17.00 Eventuele afsluitende borrel

Ter info: Enkele dagen voorafgaand aan de activiteit krijg je een lijst van kookgerei die je nodig hebt en een aantal dagen voor de activiteit krijg je de ingrediënten thuis gestuurd. Alleen de slagroom moet je zelf in huis halen.

Corona-update
Zolang de (gedeeltelijke) lockdown duurt, vinden er geen fysieke activiteiten plaatsen. Alle activiteiten organiseren we online. Benieuwd welke activiteiten op de agenda staan? Ga naar de activiteitenpagina op www.jongrabo.nl.

Aanvang: woensdag 25 november 2020 om 14:50
Organiserende commissie Regiocommissie Zuid
Inschrijven vanaf: donderdag 29 oktober 2020 om 12:00
Inschrijven t/m: maandag 16 november 2020 om 17:00

Microsoft Teams - ,

Log in om te bekijken wie zich heeft aangemeld voor deze activiteit.

“Jong Rabo is zo lekker één!”

Eric Saris – Directeur Organisatieontwikkeling, Performance & Strategie