Pre Christmas Home Dinner x Support your Locals

  17:30 uur
  Thuis,
  Regiocommissie Noord
  Nederlandstalig

  • #christmas
  • #cooking
  • #netwerken
Bedrijfsbezoek Netwerken

Zo aan het einde van het jaar willen we jullie een geweldige avond bezorgen. Dit gaan we doen door samen te kokkerellen en te genieten van allerlei lekkers met onze activiteit: Pre Christmas Home Dinner x Support your Locals.

We gaan samen aan de slag om een heerlijk, voedzaam en lokaal driegangen diner op tafel te zetten. Uiteraard vergezeld met een bijpassende wijn. Dit gaan we doen in samenwerking met De Basiliek gevestigd in Appingedam. Op deze manier dragen wij ons steentje bij aan Support your locals actie van de Rabobank. En omdat we nu al richting de feestdagen gaan zullen we hier speciaal aandacht aan besteden tijdens het koken. Dus haal je mooiste tafelkleed en servies van zolder.. Let’s celebrate together!

 

Datum: 27 november aanstaande 17:30 tot ongeveer 22:00. Aanmelden kan vanaf donderdag 12 november 12:00 & vol=vol.

 

Agenda

17:30 – 18:00    Opening en uitleg restaurant

18:00 – 20:30    Samen koken en uitleg door kok en vinoloog

20:30                Afsluiting en na borrelen

 

Bijzonderheden

De activiteit wordt georganiseerd voor Jong Rabo leden. Omdat samen eten nóg fijner is, is er de mogelijkheid om voor een meerprijs van € 30,- je huisgenoot/partner mee te laten genieten van het menu en de wijn.

Vanwege aanwezigheid van de kok en vinoloog zal de activiteit in het Nederlands te volgen zijn. Het 3 gangen menu wordt thuisbezorgd.

 

Allergieën en Dieetwensen

Indien het restaurant rekening dient te houden met allergieën of dieetwensen dan horen wij dit graag tijdig. Uiteraard kunnen we bij het gerecht ook een alcoholvrij drankje verzorgen.

Aanvang: vrijdag 27 november 2020 om 17:30
Organiserende commissie Regiocommissie Noord
Inschrijven vanaf: donderdag 12 november 2020 om 12:00
Inschrijven t/m: zondag 22 november 2020 om 12:00

Thuis - ,

Log in om te bekijken wie zich heeft aangemeld voor deze activiteit.

"Empowerment van onze leden hebben we laten zien door hen een podium te geven en de klankbordrol als vereniging te versterken. Op die manier dragen wij bij aan de ontwikkeling van Rabobank én die van onze leden.”

Marijke Klaver – Voormalig voorzitter Jong Rabo