Expeditie Groningen

  14:45 uur
  Hoofdweg 163, Harkstede
  Regiocommissie Noord
  Nederlandstalig

  • Autopuzzeltocht
  • Groningen
  • Netwerken
  • Bedrijfsbezoek
Netwerken Teambuilding Bedrijfsbezoek

Ken jij de provincie Groningen op je duim, en weet jij alle mooie plekjes te vinden? Of wil jij juist de karakteristieke dorpen en uitgestrekte landschappen van de omgeving van Groningen leren kennen en ontdekken? Reserveer dan woensdag 30 september alvast in je agenda!

Op woensdag 30 september 2020 gaan we namelijk met een autopuzzeltocht de provincie Groningen verkennen. We starten met een uitgebreide high tea terwijl de ondernemer samen met onze accountmanager hun samenwerking toelicht. Daarna stap je met een team in de auto om alle vragen goed te beantwoorden. Na ongeveer 1,5 uur verzamelen we bij het startpunt en wordt de winnaar van de autopuzzeltocht bekend gemaakt.

De dag gezellig met ons afsluiten? Er is een mogelijkheid om gebruik te maken van een daghap (regulier, vegetarisch, veganistisch of halal). De kosten hiervoor zijn 10 euro en zijn voor eigen rekening. Tijdens je aanmelding kan je hiervoor reserveren.

 

Planning: 

14:45 Inloop en ontvangst

15:00 High tea & de ondernemer aan het woord

16:00 Autopuzzeltocht

17:30 Terugkomst & bekendmaking winnaar

18:00 Afronding (en optioneel blijven eten)

 

Locatie: Hoofdweg 163, Harkstede. Parkeren kan gratis op locatie

 

Dieetwensen: Mochten er dieetwensen/allergieën zijn voor bij de high tea dan mag je deze mailen naar abrehet.bellinga@rabobank.nl

 

Inschrijven  gaat open op 31 augustus 12:00!

 

----------------------------

Fysieke activiteiten vanaf 1 september 

Vanaf 1 september organiseren we weer fysieke activiteiten. Hierbij volgen wij altijd het beleid vanuit Rabobank en het RIVM. Wij selecteren alleen locaties waar anderhalve meter afstand en andere hygiene maatregelen gewaarborgd kunnen worden. Wij verzoeken deelnemers om tijdens Jong Rabo events ten alle tijden de geldende hygiene voorschriften te volgen. Dit betekent dat als we een activiteit fysiek organiseren, je ervan uit kunt gaan dat het event geschikt is om aan alle regels te voldoen. Vanuit Jong Rabo worden er voorlopig geen borrels gefaciliteerd na afloop van fysieke activiteiten. Houd altijd onze kanalen in de gaten voor de laatste updates en informatie. 

Wil je hier meer over lezen? Kijk dan hier: https://jongrabo.nl/nieuws/coronavirus-update-22-8

 

Aanvang: woensdag 30 september 2020 om 14:45
Organiserende commissie Regiocommissie Noord
Inschrijven vanaf: maandag 31 augustus 2020 om 12:00
Inschrijven t/m: zondag 27 september 2020 om 18:00

Hoofdweg 163 - , Harkstede

Log in om te bekijken wie zich heeft aangemeld voor deze activiteit.
Log in om je in te schrijven.

"Empowerment van onze leden hebben we laten zien door hen een podium te geven en de klankbordrol als vereniging te versterken. Op die manier dragen wij bij aan de ontwikkeling van Rabobank én die van onze leden.”

Marijke Klaver – Voormalig voorzitter Jong Rabo