Getting Things Done Workshop

  14:30 uur
  Teams,
  GROW!-commissie
  Nederlandstalig

  • planning
  • efficiency
  • getting things done
Persoonlijke ontwikkeling

Volle agenda’s en mailboxen, back-to-back meetings, werkzaamheden vooruitschuiven om ’s avonds tóch nog even achter je laptop te kruipen om het een en ander af te maken?

 

Dan is deze Getting Things Done workshop wellicht iets voor jou!

 

Remco van der Bent neemt jou op 1 juli in anderhalf uur mee in zijn persoonlijke verhaal over het effect van juist plannen, en geeft jou tips en tricks mee die je direct kunt gebruiken om je werkweek meer op orde te krijgen!

 

Door middel van kleine break-outrooms ga jij samen met andere Jong Rabo’ers een blik werpen op jouw werkweek. Hierin word je uitgedaagd om kritisch naar elkaar te zijn en de valkuilen in elkaars planning en werkwijze te achterhalen. Immers, jij wordt beter door mij ;)!

 

Met behulp van Remco en jullie gezamenlijke input werk je samen naar een wrap-up toe die een concrete basis vormt waarmee jij direct aan de slag kan.

 

Kortom: in korte tijd samen van elkaar leren om elkaar beter te maken! Zorg jij voor wat lekkers tijdens de meeting voor jezelf, dan zorgen wij voor een verfrissende blik op jouw werkweek!

Aanvang: donderdag 1 juli 2021 om 14:30
Organiserende commissie GROW!-commissie
Inschrijven vanaf: maandag 31 mei 2021 om 12:00
Inschrijven t/m: woensdag 30 juni 2021 om 12:00

Teams - ,

Log in om te bekijken wie zich heeft aangemeld voor deze activiteit.

"Empowerment van onze leden hebben we laten zien door hen een podium te geven en de klankbordrol als vereniging te versterken. Op die manier dragen wij bij aan de ontwikkeling van Rabobank én die van onze leden.”

Marijke Klaver – Voormalig voorzitter Jong Rabo