Jong Rabo

  14:00 uur
  Microsoft Teams,
  Business Change commissie
  Nederlandstalig

Organisatie thema

Jong Rabo & de coöperatie: Durf jij Wiebe Draijer uit te dagen?

Heb jij het idee om de Rabobank coöperatief te maken anno 2021 en durf je dit bij Wiebe Draijer te pitchen? Lees dan snel verder!

De Rabobank als coöperatie staat momenteel voor belangrijke maatschappelijke transities - van energie en voedsel tot digitalisering. Hoe gaat de bank hiermee om en hoe zie jij de ideale rol hierin voor jonge medewerkers?

Lid zijn van de coöperatie is dit jaar een speerpunt van Jong Rabo. Naar aanleiding van een eerder verstuurde enquête bleek dat er zeker nog wat te verbeteren valt, zowel op het vlak van de 'coöperatieve medewerker' als op het vlak van de 'coöperatieve bank’.  En daarvoor hebben we jou nodig!

Is jouw interesse gewekt om op zoek te gaan naar de manier hoe jonge Rabo medewerkers echt actief kunnen bijdragen aan de coöperatie of hoe de coöperatie moet handelen met betrekking tot maatschappelijke transities? Ja? Dan weten we zeker dat je je idee ook bij Wiebe Draijer wilt neerleggen om hem hierop te challengen!

Het doel van deze sessie is dat verschillende groepjes Jong Rabo leden op voorhand een idee ontwikkelen omtrent de coöperatie. Dit hoef je niet alleen te bedenken, er wordt ook veel input gevraagd van overige leden. Alle verzamelde ideeën worden vertaald naar een pitch die je aan Wiebe voorlegt. Naast Wiebe zal ook Dirk Duijzer aanwezig zijn als jury lid. Dirk is de Directeur Bestuurzaken en Coöperatie en zet zich al jaren in voor de coöperatie. Hij zal kritische vragen stellen, maar is er ook om de discussie aan te gaan met Wiebe omtrent zijn visie.

Maar dat is niet het enige. Natuurlijk laten we jullie niet onvoorbereid een pitch geven. Op 9 juni wordt er een kick-off met een pitch trainer georganiseerd waarin je groepje klaargestoomd wordt om de meest overtuigende pitch te geven. Deze pitch training is een ervaring die ook erg waardevol blijft nadat jullie je pitch hebben gegeven aan Wiebe.

Meld je hier aan voor de training op 9 juni. 

Hopelijk zien we je dan!

 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Note: this event is only available in Dutch.

 

Aanvang: donderdag 24 juni 2021 om 14:00
Organiserende commissie Business Change commissie
Inschrijven vanaf: woensdag 12 mei 2021 om 09:00
Inschrijven t/m: vrijdag 28 mei 2021 om 11:55

Microsoft Teams - ,

Log in om te bekijken wie zich heeft aangemeld voor deze activiteit.

"Mijn lidmaatschap bij Jong Rabo was een bijzonder grote meerwaarde in mijn Rabobankcarrière.
De door mij gevolgde activiteiten bij Jong Rabo waren altijd energizing”

Femke Oude Geerdink – Voormalig Commissielid Jong Rabo