Jong Rabo
Reservelijst

  12:00 uur
  Teams,
  Bestuur
  Nederlandstalig

  • Rabo@Anywhere
  • Future of Work
  • Praat mee!
Organisatie thema

Tijdens deze interactieve sessie kun jij meedenken en invloed uitoefenen op de nieuwe manier van werken binnen Rabobank. Het project Rabo@Anywhere houdt zich bezig met de toekomst van werk, ook post-covid. Zij zijn op zoek naar de mening van jonge medewerkers, jou dus! Hoe ziet werken er in de toekomst uit? Wat is de toekomstige rol van het kantoor? Hoe vaak zullen we op kantoor zitten? Hoe zou een hybride vorm tussen thuis en op kantoor werken eruit moeten zien? Welke skills en welk profiel hebben we in de toekomst nodig? Over deze vragen en nog heel veel meer gaan we het gesprek aan met elkaar.

Deze lunchsessie organiseren we samen met de collega’s van Rabo@Anywhere. We gaan met hen in gesprek over de toekomst van werk binnen Rabobank. Zij zullen de input van Jong Rabo leden meenemen. Een gave kans om jouw stem te laten horen!

 

Ook vanaf de reservelijst maak je kans op een plekje. Motivatie en diversiteit in deelnemers zijn leidend. Bij een te veel aan aanmeldingen streven wij naar een zo gevarieerd mogelijke groep. Je hoort zo snel mogelijk of je uitgenodigd wordt voor deze sessie. Bij veel enthousiasme kijken we naar de mogelijkheid om een extra sessie te organiseren. 

Aanvang: woensdag 10 maart 2021 om 12:00
Organiserende commissie Bestuur
Inschrijven vanaf: vrijdag 19 februari 2021 om 11:00
Inschrijven t/m: dinsdag 9 maart 2021 om 12:00

Teams - ,

Log in om te bekijken wie zich heeft aangemeld voor deze activiteit.
Log in om je in te schrijven.

"Mijn lidmaatschap bij Jong Rabo was een bijzonder grote meerwaarde in mijn Rabobankcarrière.
De door mij gevolgde activiteiten bij Jong Rabo waren altijd energizing”

Femke Oude Geerdink – Voormalig Commissielid Jong Rabo