(online) Bierproeverij Sint Crispijn

  18:00 uur
  Stadsbrouwerij Sint Crispijn, Waalwijk
  Regiocommissie Zuid
  Nederlandstalig

  • coronaborrel
  • crowdfunding
Bedrijfsbezoek

In samenwerking met Stadsbrouwerij Sint Crispijn organiseren we een proeverij speciaal voor Jong Rabo! Sint Crispijn is klant bij Rabobank en de eigenaren nemen ons mee in hoe zij hun onderneming gestart zijn, onder het genot van hun lekkerste biertjes. Daarnaast vertellen Henk Donders (Accountmanager MKB) en Leo Mastenbroek (Directeur Bedrijven Rabobank De Langstraat) hoe de crowdfunding en relatie tot stand zijn gekomen. Kortom, alle ingrediënten voor een uiterst gezellige en informatieve avond! Gezien de corona situatie is het ook mogelijk om de bierproeverij vanuit je eigen woonkamer te volgen.

Unfortunately the event is only available in Dutch.

 

Fysiek aanwezig?

Samen met de brouwerij zorgen wij ervoor dat de coronamaatregelen in acht worden genomen. Iedereen is welkom, aanvang vanaf 18:00 uur. Als de Corona-maatregelen het niet toe laten om fysiek bij elkaar te komen, zullen we daar uiteraard over communiceren.

 

Liever thuis? Dit gaat als volgt in zijn werk:

Het bierpakket wordt naar jouw adres verstuurd in de week voorafgaand aan de proeverij. Tijdens de proeverij wordt er informatie verstrekt over de brouwerij,  de verschillende bieren en de manier van brouwen. Het enige wat je moet doen is je laptop openen en inloggen in Teams. Wij zorgen voor wat lekkere versnaperingen gedurende de proeverij.

Tip: nodig je partner/huisgenoten uit om mee te doen met de proeverij!

 

Wij als regiocommissie Zuid hebben er heel veel zin in, jij ook?

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Corona-update

Zolang de (gedeeltelijke) lockdown duurt, vinden er geen fysieke activiteiten plaatsen. Alle activiteiten die plaatsvinden tijdens deze periode organiseren we online. Sta je ingeschreven voor deze fysieke activiteit of wil je je aanmelden? Houd onze website en e-mail in de gaten voor actuele informatie rondom de doorgang van deze activiteit. Benieuwd welke activiteiten op de (online) agenda staan? Ga naar de activiteitenpagina op jongrabo.nl.

Aanvang: donderdag 3 december 2020 om 18:00
Organiserende commissie Regiocommissie Zuid
Inschrijven vanaf: donderdag 15 oktober 2020 om 12:00
Inschrijven t/m: maandag 30 november 2020 om 23:59

Stadsbrouwerij Sint Crispijn - Winterdijk 10, 5141 KE Waalwijk

Log in om te bekijken wie zich heeft aangemeld voor deze activiteit.

“Ik ben ontzettend trots op de vereniging die er nu staat;
passievolle, gedreven mensen die gaan voor hún organisatie en daarmee (Jong) Rabo uniek maken!”

Marijke Klaver – Voormalig voorzitter Jong Rabo