Wat houdt je 's nachts wakker?

  16:00 uur
  Teams,
  Panel Commissie
  Nederlandstalig

  • millenialissues
  • speerpunt
Organisatie thema

For Dutch speaking people, therefore a Dutch description.

Millenial Issues, je hebt er vast wel eens van gehoord. Dit jaar is het één van de speerpunten van JongRabo. Waar loop je als millenial (generatie geboren tussen 1980 en 1996) in deze tijd tegen aan en wat kan de Rabobank én JongRabo voor je betekenen?

JongRabo wil meer zijn dan alleen een vereniging waar leuke activiteiten worden georganiseerd: we willen nuttig zijn voor je persoonlijke ontwikkeling; ontwikkeling in je loopbaan; voor je netwerk én voor de organisatie.

We hopen dat jij daarom met ons mee denkt! Waar loop jij tegenaan in werk, privé of de balans daartussen? Waar zie jij mogelijkheden of belemmeringen om de toekomst zo in te richten als jij wenst? En wat heb je hiervoor nodig?

We willen op een interactieve virtuele manier met jullie het gesprek aangaan en zijn razend benieuwd naar jullie visie, persoonlijke verhalen en ideeën. Op basis van de gesprekken die we eerder hebben gehad bespreken we enkele hot-topics waar we verder op inzoomen. Uiteraard kunnen jullie zelf ook op voorhand onderwerpen inbrengen! 

De resultaten van deze bespreking worden gebruikt door het bestuur, zodat JongRabo zich nog meer kan focussen op zaken die er voor ons écht toe doen. Daarnaast willen we als de input zich hiervoor leent in gesprek met de organisatie, zodat er extra aandacht komt voor onderwerpen die bij millenials spelen!

Deze activiteit vindt digitaal plaats en zal mogelijk worden opgenomen. Door deel te nemen aan deze activiteit, ga je akkoord met de opname.

Aanvang: dinsdag 15 september 2020 om 16:00
Organiserende commissie Panel Commissie
Inschrijven vanaf: vrijdag 21 augustus 2020 om 14:00
Inschrijven t/m: maandag 14 september 2020 om 12:00

Teams - ,

Log in om te bekijken wie zich heeft aangemeld voor deze activiteit.

"Mijn lidmaatschap bij Jong Rabo was een bijzonder grote meerwaarde in mijn Rabobankcarrière.
De door mij gevolgde activiteiten bij Jong Rabo waren altijd energizing”

Femke Oude Geerdink – Voormalig Commissielid Jong Rabo